17.10.2018 ROPAX-risteily Hansaristeily Lyypekkiin ja Hampuriin alk. 495 €

Print the page

Helsinki – Travemünde – Lyypekki – Hampuri – Travemünde – Helsinki

ROPAX-risteilyt_logo

Hansaristeily Saksaan on loma, jossa yhdistyvät vaivattomasti ohjelmallinen oleskelu laivalla ja kahden kiehtovan Hansakaupungin huippukohteet.

Sisältörikkaan merimatkan jälkeen majoitumme yön hotellissa Lyypekissä, jossa aamiaisen nautittuamme tutustumme kävellen hyvin säilyneeseen, UNESCOn maailmanperintöluettelossakin olevaan Lyypekin vanhaan kaupunkiin. Hansakaupunkien kuningattareksikin kutsutun Lyypekin opastetun Hansamuseovierailun jälkeen vietämme hetken vapaa-aikaa, josta matkamme jatkuu Hampuriin. Hampurissa tutustumme historialliseen raatihuoneeseen ennen ostoksille suuntaamista. Ennen maittavaa saksalaista yhteisillallista tutustumme vielä opastetulla kiertoajelulla Hampuriin ja näemme kaupungin merkittävimmät nähtävyydet.

Hampurista palaamme illalla Travemündeen ja nousemme laivaan. Hyvin nukutun laivayön jälkeen aloitamme päivän runsaalla brunssilla, vietämme ohjelmallisen meripäivän ja nautimme illallisella pöydän antimista. Laiva saapuu takaisin Helsinkiin sunnuntaiaamuna, ennen laivasta nousua nautimme maittavan meriaamiaisen.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

 

Matkaohjelma • 5 pv

Keskiviikko

Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00. Illallinen (sis. ruokajuomat) ja iltaohjelmaa

Torstai, Päivä merellä – Lyypekki

Päivä merellä. Brunssi ja illallinen (ei ruokajuomia). Tieto- ja viihdeohjelmaa merimatkan aikana. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30. Siirtyminen hotelliin Holiday Inn Lübeck, yöpyminen.

Perjantai, Lyypekki – Hampuri

Hotelliaamiaisen jälkeen kävelykierros Lyypekin vanhassa keskustassa ja opastettu kierros Lyypekin Hansamuseossa. Vietämme hetken vapaa-aikaa ennen linja-autolla siirtymistä Hampuriin. Tutustumme Hampurin raatihuoneeseen opastetulla kierroksella, jonka jälkeen vapaa-aikaa ostoksille. Ennen kolmen ruokalajin illallista (sis. yhden ruokajuoman) opastettu kaupunkikierros Hampurissa. Illallisen jälkeen siirrymme linja-autolla Travemündeen ja nousemme laivaan noin klo 22.30.

Päivän ohjelmaan sisältyvät opastettu kävelykierros Lyypekissä, sisäänpääsy ja opastus Hansamuseossa ja opastettu kierros Hampurissa ja Hampurin raatihuoneella. 

Lauantai, Päivä merellä

Laiva lähtee klo 3.30. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivalla (sisältää ruokajuomat). Tieto- ja viihdeojelmaa päivän mittaan. Illallisen jälkeen Kristina®-matkanjohtajan järjestämää ohjelmaa.

Sunnuntai   

Aamiainen.Tulo Helsinkiin Vuosaaren satamaan klo 9.30. Laivastanousu.

 

 

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1 hh
       
B-luokka, sisähytti 10 m² 495 610
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 535 695
A-luokka, parivuode 16 m² 595 780
Lux-luokka, parivuode 16 m2 675 915
Junior Suite, parivuode, sohvaryhmä 32 m2 825 1 215

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa.
 • Hotellimajoitus Lyypekissä aamiaisineen
 • Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen, illallinen)
 • Illallinen Hampurissa
 • Opastettu kävelykierros ja käynti Hansamuseossa Lyypekissä.
 • Opastettu kaupunkikierros Hampurissa
 • Opastettu kierros Hampurin raatihuoneella
 • Bussikuljetukset Saksassa
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Tälle matkalle tarvitaan passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ja KELA-kortti eivät ole matkustusasiakirjoja. Lapsella on oltava oma passi tai henkilökortti. Tarkista ajoissa, että passisi/henkilökorttisi on ehjä ja riittävän kauan voimassa.
 • Retkillä on jonkin verran kävelyä. Maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. 1.7.2018 alkaen tehtyihin matkavarauksiin sovelletaan Kristina Cruises Oy:n 1.7.2018 voimaan tulleita erityis- ja peruutusehtoja.  Kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Kristina Cruisesin erityis- ja peruutusehdot
 • Yleiset matkapakettiehdot

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X