13.6.2018 ROPAX-risteily Hansaristeily Lyypekkiin ja Hampuriin alk. 555 €

Print the page

Helsinki – Travemünde – Lyypekki – Hampuri – Travemünde – Helsinki

ROPAX-risteilyt_logo

Hansaristeily Saksaan on loma, jossa yhdistyvät vaivattomasti ohjelmallinen oleskelu laivalla ja kahden kiehtovan Hansakaupungin huippukohteet.

Sisältörikkaan merimatkan jälkeen majoitumme yön hotellissa Lyypekissä, jossa aamiaisen nautittuamme tutustumme kävellen hyvin säilyneeseen, UNESCOn maailmanperintöluettelossakin olevaan Lyypekin vanhaan kaupunkiin. Hansakaupunkien kuningattareksikin kutsutun Lyypekin opastetun Hansamuseovierailun jälkeen vietämme hetken vapaa-aikaa, josta matkamme jatkuu Hampuriin. Hampurissa meillä on hetki vapaa-aikaa ja sen jälkeen ohjelmaamme kuuluu opastettu kiertoajelu kaupungissa. Kiertoajelun jälkeen on mahdollisuus suunnata ostoksille tai Elphilharmoniaan (lisämaksusta). Tämän jälkeen nautimme maittavan saksalaisen illallisen yhdessä.

Hampurista palaamme illalla Travemündeen ja nousemme laivaan. Hyvin nukutun laivayön jälkeen aloitamme päivän runsaalla brunssilla, vietämme ohjelmallisen meripäivän ja nautimme illallisella pöydän antimista. Laiva saapuu takaisin Helsinkiin sunnuntaiaamuna, ennen laivasta nousua nautimme maittavan meriaamiaisen.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

 

Matkaohjelma • 5 pv

Keskiviikko

Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00. Illallinen (sis. ruokajuomat) ja iltaohjelmaa

Torstai, Päivä merellä – Lyypekki

Päivä merellä. Travemünde tulo klo 21.30. Brunssi ja illallinen (ei ruokajuomia). Tieto- ja viihdeohjelmaa merimatkan aikana. Siirtyminen hotelliin Lyypekkiin, yöpyminen.  Lähdöillä 10.5. yöpyminen Hotelli Wyndham Lübeck Aquamarinissa. Muutoin Holiday Inn Lübeck.

Perjantai, Lyypekki – Hampuri

Hotelliaamiaisen jälkeen kävelykierros Lyypekin vanhassa keskustassa ja opastettu kierros Lyypekin Hansamuseossa. Vietämme hetken vapaa-aikaa ennen linja-autolla siirtymistä Hampuriin. Tutustumme Hampuriin opastetulla kiertoajelulla, jonka jälkeen vapaa-aikaa ostoksille tai mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle retkelle Elbphilharmoniaan. Tämän jälkeen nautimme kolmen ruokalajin illallisen (sis. yhden ruokajuoman). Illallisen jälkeen siirrymme linja-autolla Travemündeen ja nousemme laivaan noin klo 22.30.

Päivän ohjelmaan sisältyvät opastettu kävelykierros Lyypekissä, sisäänpääsy ja opastus Hansamuseossa ja opastettu kierros Hampurissa. Tämän lisäksi voi osallistua lisämaksulliselle retkelle  Elbphilharmoniassa (ei pääsyä konserttisaleihin) hintaan 15 € (minimiryhmäkoko 10 henkilöä).

Retkihinta sisältää pääsymaksun ja kuljetuksen. Suosittelemme retkien varaamista hyvissä ajoin ennakkoon, viimeistään 7 arkipäivää ennen matkaa; laivalla retkiä on saatavilla vain rajoitetusti tai ne saattavat olla loppuunmyytyjä jo aiemmin. Retki järjestetään mikäli minimiryhmäkoko on varattuna ennen matkan alkua.

Lauantai, Päivä merellä

Laiva lähtee klo 3.30. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivalla (sisältää ruokajuomat). Tieto- ja viihdeojelmaa päivän mittaan. Illallisen jälkeen Kristina®-matkanjohtajan järjestämää ohjelmaa.

Sunnuntai   

Aamiainen.Tulo Helsinkiin Vuosaaren satamaan klo 9.30. Laivastanousu.

 

 

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1 hh
       
B-luokka, sisähytti 10 m² 555 625
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 595 710
A-luokka, parivuode 16 m² 655 795
Lux-luokka, parivuode 16 m2 735 930
Junior Suite, parivuode, sohvaryhmä 32 m2 885 1 230

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa.
 • Hotellimajoitus Lyypekissä aamiaisineen
 • Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen, illallinen)
 • Illallinen Hampurissa
 • Opastettu kävelykierros ja käynti Hansamuseossa Lyypekissä.
 • Opastettu kaupunkikierros Hampurissa
 • Opastettu kierros Hampurin raatihuoneella
 • Bussikuljetukset Saksassa
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Tälle matkalle tarvitaan passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ja KELA-kortti eivät ole matkustusasiakirjoja. Lapsella on oltava oma passi tai henkilökortti. Tarkista ajoissa, että passisi/henkilökorttisi on ehjä ja riittävän kauan voimassa.
 • Retkillä on jonkin verran kävelyä. Maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X