5.12.2018 Hansaristeily Hampuriin – Joulutorien aikaan 5 pv. LOPPUUNMYYTY!

Print the page

ROPAX-risteily alk. 495 €
FIHA joulumarkkina_alku

ROPAX-risteilyt_logo

Helsinki – Travemünde – Hampuri – Lyypekki – Travemünde – Helsinki

Hansaristeily Saksaan on loma, jossa yhdistyvät vaivattomasti ohjelmallinen oleskelu laivalla ja kahden kiehtovan Hansakaupungin huippukohteet.

Joulukuun Hansaristeilyllä pääsemme tutustumaan sekä historialliseen Lyypekin että Hampurin joulutoreihin!

Sisältörikkaan merimatkan jälkeen majoitumme yön hotellissa Lyypekissä, jossa aamiaisen nautittuamme tutustumme kävellen hyvin säilyneeseen, UNESCOn maailmanperintöluettelossakin olevaan Lyypekin vanhaan kaupunkiin. Vierailu mielenkiintoisessa Hansamuseossa, vapaa-aikaa kaupungilla tai vierailu Lyypekin perinteisillä sekä historiallisilla Joulumarkkinoilla raatihuoneen ympäristössä. Matkamme jatkuu Hampuriin.

Hampurissa tutustumme historialliseen raatihuoneeseen ennen joulutoreille suuntaamista. Opastettu kiertoajelu Hampurissa, jonka aikana näemme kaupungin merkittävimmät nähtävyydet. Maittava saksalainen yhteisillallinen.

Hampurista palaamme illalla Travemündeen ja nousemme laivaan. Levollisen laivayön jälkeen aloitamme päivän runsaalla brunssilla, vietämme ohjelmallisen meripäivän ja nautimme illallisella pöydän antimista. Laiva saapuu takaisin Helsinkiin sunnuntaiaamuna, ennen laivasta nousua nautimme hyvän meriaamiaisen.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina Cruises-matkanjohtaja

Aikataulut

Ropax risteily Hampuriin FIHA kartta

Risteilyaikataulu * 5 pv

ke Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00
to Päivä merellä. Travemünde tulo klo 21.30.  Yöpyminen hotellissa.
pe Päivä Lyypkeissä ja Hampurissa, Illallinen Hampurin keskustassa, jonka jälkeen siirtyminen laivalle.
la Päivä merellä
su 
Tulo Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.30

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Matka-/retkiohjelma

Keskiviikko

Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00. Illallinen (sis. ruokajuomat) ja iltaohjelmaa

Torstai, Päivä merellä – Lyypekki

Päivä merellä. Travemünde tulo klo 21.30. Brunssi ja illallinen (ei ruokajuomia).
Tieto- ja viihdeohjelmaa merimatkan aikana. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30. Siirtyminen hotelliin Lyypekkiin, yöpyminen Holiday Inn Lübeckissä.

Perjantai, Lyypekki – Hampuri

Hotelliaamiaisen jälkeen kävelykierros Lyypekin vanhassa keskustassa ja opastettu kierros Lyypekin Hansamuseossa. Vietämme hetken vapaa-aikaa kahdella joulutorilla – perinteisellä sekä historiallisella ennen siirtymistä linja-autolla Hampuriin. Tutustumme Hampurin raatihuoneeseen opastetulla kierroksella, jonka jälkeen mahdollisuus vierailla kahdella joulutorilla (historialliset joulumarkkinat ja Jungfernstiegin joulumarkkinat). Ennen kolmen ruokalajin illallista (sis. yhden ruokajuoman) opastettu kaupunkikierros Hampurissa. Illallisen jälkeen siirrymme linja-autolla Travemündeen ja nousemme laivaan noin klo 22.30.

Päivän ohjelmaan sisältyvät opastettu kävelykierros Lyypekissä, sisäänpääsy ja opastus Hansamuseossa ja opastettu kierros Hampurissa ja Hampurin raatihuoneella.

Lauantai, Päivä merellä

Laiva lähtee klo 3.00. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivalla (sisältää ruokajuomat). Tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Illallisen jälkeen Kristina®-matkanjohtajan järjestämää ohjelmaa.

Sunnuntai   

Aamiainen. Tulo Helsinkiin Vuosaaren satamaan klo 9.30. Laivastanousu.

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 495 € 610 €
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 535 € 695 €
A-luokka, parivuode 16 m² 595 € 780 €
LUX-luokka 16 m² 675 € 915 €
Junior Suite 32 m² 820 € 1 215 €

Kaikissa hyteissä on ilmastointi, TV, wc ja suihku. Sähkö 220V. Laivassa on hissi.

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
  • Hotelliyöpyminen Lyypekissä
  • Puolihoitoruokailut (aamiaiset ja illalliset)
  • Matkaohjelman mukaiset kiertoajelut ja linja-autokuljetukset
  • Kristina®-matkanjohtajan ohjelmat ja palvelut matkan aikana

 Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tämän risteilyn vastuullinen matkanjärjestäjä on Kristina Cruises Oy.

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

 

 

Huomioitavaa ja hyvä tietää

  • Tälle matkalle tarvitaan passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ja KELA-kortti eivät ole matkustusasiakirjoja. Lapsella on oltava oma passi tai henkilökortti. Tarkista ajoissa, että passisi/henkilökorttisi on ehjä ja riittävän kauan voimassa.
  • Retkillä on jonkin verran kävelyä. Maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
  • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. 1.7.2018 alkaen tehtyihin matkavarauksiin sovelletaan Kristina Cruises Oy:n 1.7.2018 voimaan tulleita erityis- ja peruutusehtoja.  Kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
  • Matkan vähimmäisosallistujamäärä on 15 hlö.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X