10.4.2019 ROPAX-risteily Hansaristeily Lyypekkiin ja Hampuriin alk. 515 €

Print the page

Helsinki – Travemünde – Lyypekki – Hampuri – Travemünde – Helsinki

ROPAX-risteilyt_logo

Helsinki – Travemünde – Lyypekki – Hampuri – Travemünde – Helsinki

Hansaristeily Saksaan on loma, jossa yhdistyvät vaivattomasti ohjelmallinen oleskelu laivalla ja kahden kiehtovan Hansakaupungin huippukohteet.

Sisältörikkaan merimatkan jälkeen majoitumme yön hotellissa Lyypekissä. Aamiaisen nautittuamme tutustumme Hansakaupunkien kuningattareksikin kutsutun Lyypekin Hansamuseoon opastetulla kierroksella. Vierailun jälkeen matkamme jatkuu Hampuriin, josta saamme kattavan ensituntuman opastetulla kaupunkikierroksella. Vierailemme myös Hampurin kahvimuseossa, joka sijaitsee kiehtovassa Speicherstadt kaupunginosassa. Tutustumme kahvin historiaan ja valmistukseen – jokainen saa mukaan viemisiksi myös hieman tuoretta kahvia. Kahvihetken jälkeen on vapaa-aikaa vaikkapa ostoksille, lounaalle, tutustumiseen esim. Elphilharmonia – konserttitaloon tai Outer Alsterin risteilylle. Illansuussa suuntaamme kohti Lyypekkiä, jossa jää aikaa omatoimiseen kaupunkitutustumiseen ennen maittavaa saksalaista yhteisillallista.

Lyypekistä palaamme illalla Travemündeen ja nousemme laivaan. Hyvin nukutun laivayön jälkeen aloitamme päivän runsaalla brunssilla, vietämme ohjelmallisen meripäivän ja nautimme illallisella pöydän antimista. Laiva saapuu takaisin Helsinkiin sunnuntaiaamuna, ennen laivasta nousua nautimme runsaan meriaamiaisen.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

 

Matkaohjelma • 5 pv

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Hintaan sisältyvät ateriat on merkitty matkaohjelmaan (A=aamiainen, L= lounas, P=päivällinen)

Keskiviikko

Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00. Illallinen (sis. ruokajuomat) ja iltaohjelmaa. (P)

Torstai, Päivä merellä – Lyypekki

Päivä merellä. Brunssi ja illallinen (ei ruokajuomia). Tieto- ja viihdeohjelmaa merimatkan aikana. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30. Siirtyminen hotelliin Lyypekkiin, yöpyminen. (A,P)

Perjantai, Lyypekki – Hampuri

Hotelliaamiaisen jälkeen opastettu kierros Lyypekin Hansamuseossa. Siirtyminen linja-autolla Hampuriin. Tutustumme Hampuriin opastetulla kaupunkikierroksella ja vierailemme Hampurin kahvimuseossa, jonka jälkeen vapaa-aikaa ostoksille, lounaalle tai omatoimisiin kohdevierailuihin. Ennen kolmen ruokalajin illallista (sis. yhden ruokajuoman) vietämme Lyypekissä vapaa-aikaa. Illallisen jälkeen siirrymme linja-autolla Travemündeen ja nousemme laivaan noin klo 22.30. (A,P)

Lauantai, Päivä merellä

Laiva lähtee klo 3.30. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivalla (sisältää ruokajuomat). Tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Illallisen jälkeen Kristina®-matkanjohtajan järjestämää ohjelmaa. (A,P)

Sunnuntai   

Aamiainen. Tulo Helsinkiin Vuosaaren satamaan klo 9.30. Laivastanousu. (A)

 

 

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1 hh
       
B-luokka, sisähytti 10 m² 515 630
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 555 715
A-luokka, parivuode 16 m² 615 800
Lux-luokka, parivuode 16 m2 695 935
Junior Suite, parivuode, sohvaryhmä 32 m2 845 1 235

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa.
 • Hotellimajoitus Lyypekissä aamiaisineen
 • Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen, illallinen)
 • Illallinen Lyypekissä
 • Opastettu käynti Hansamuseossa Lyypekissä.
 • Opastettu kaupunkikierros Hampurissa
 • Opastettu vierailu Hampurin kahvimuseossa
 • Bussikuljetukset Saksassa
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Tälle matkalle tarvitaan passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ja KELA-kortti eivät ole matkustusasiakirjoja. Lapsella on oltava oma passi tai henkilökortti. Tarkista ajoissa, että passisi/henkilökorttisi on ehjä ja riittävän kauan voimassa.
 • Retkillä on jonkin verran kävelyä. Maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, sovelletaan Kristina Cruises Oy:n 1.7.2018 voimaan tulleita erityis- ja peruutusehtoja.
 • Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X