Tervetuloa m/s Fernao de Magalhaesille!

Print the page

Vuonna 2003 rakennettu m/s Fernao de Magalhaes risteilee pääasiallisesti Douro-joella. Laivassa on 71 hyttiä, jotka majoittavat 142 matkustajaa. Mukavan pienellä risteilyaluksella vallitsee ystävällinen ilmapiiri. Kotoisat yleiset tilat sekä siistit hytit yhdessä ystävällisen henkilökunnan kanssa tekevät matkanteosta miellyttävää.

Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta ja Yhdysvalloista. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s Fernao de Magalhaesilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

 

Palvelut laivalla

Lounge-bar sijaitsee keskimmäisellä kannella. Ravintolasali sijaitsee pääkannella. Laivalla on tilava aurinkokansi kansituoleineen sekä matkamuistomyymälä. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Tutustu risteilyihin m/s Fernao de Magalhaesilla >>

Majoitus

M/S Fernao de Magalhaesin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Tutustu risteilyihin m/s Fernao de Magalhaesilla >>

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2003
Pituus:
75 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
142
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
71 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s Fernao de Magalhaesilla >>

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X