29.7.2018 Jokiristeily 7 pv alk. 1 895 € Elbejoen risteily Hampurista Berliiniin, m/s Victor Hugo – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Hampuri – Bleckede & Lüneburg – Magdeburg – Hohenwarthe – Genthin – Potsdam – Berliini

Irtaudu arjesta Elben komeissa maisemissa. Hemmottele itseäsi hyvällä ruoalla ja juomalla sekä leppoisalla oleilulla kodikkaalla jokilaivalla. Nautiskele kesäpäivistä samalla, kun pyörähdät Saksan kiehtovimmissa suurkaupungeissa, vanhoissa kuninkaallisissa palatseissa ja perinteisen arkkitehtuurin säilyttäneissä hansakaupungeissa. Risteily alkaa Hampurista, jota kaunistavat koristeelliset rakennukset ja vanhat kirkot sekä suuret puisto- ja vesialueet. Seuraavia päiviä tähdittävät erityisen hurmaavat keskiaikaiset miljööt. Kumpi onkaan viekoittelevampi: herttaisten kujien ja lukemattomien ravintoloiden Lüneburg vaiko linnan ja puuristikkotalojen komistama Tangermünde? Magdeburgista löydät historiallista nähtävää ja kontrastiksi rentoja oluttupia joen varrelta. Potsdamin erikoisuutena ovat monet mahtavat palatsit ja puutarhat sekä omaleimaiset hollantilaiset korttelit. Iltapäivisin on aikaa lepäillä laivalla ohilipuvia näkymiä ihastellen. Risteilyn päättää karismaattinen Berliini, Saksan luovan elämän boheemi keskus, jossa on paljon menneestä kertovaa katseltavaa.

Elämysvinkkejä risteilylle

 • Kiertele Lüneburgin ja Tangermündin kauniissa hansakaupungeissa, joita leimaa perinteinen arkkitehtuuri ja viehättävä, lämmin tunnelma. Harhaile kapeilla kujilla, poikkea putiikkeihin ja kahviloihin, joita löytyy sisäpihoiltakin.
 • Nauti omasta ajasta ja lomailusta – siitä, että risteilyllä kaikki on mietitty valmiiksi. Tutustu joenvarren kaupunkeihin opastetuilla retkillä tai omaan tahtiin, mieltymystesi mukaan.
 • Ihaile Potsdamin vanhoja palatseja ja puutarhoja, jotka kuuluvat Unescon maailmanperintäluetteloon. Suosituin käyntikohde on rokokootyylinen Sanssouci-palatsi puutarhoineen. Historiallisesti kiinnostava on Cecilienhofin linna: siellä järjestettiin toisen maailmansodan jälkeinen Potsdamin konferenssi, jossa voittajavallat määrittelivät Saksan uudet rajat.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina®-matkanjohtaja

Saura Paananen

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
1. kansi 1 895 2 275
2. kansi 2 010 2 385

1hh = kahden hengen hytti yhden hengen käyttöön

Tutustu m/s Victor Hugoon >>

kooste_viktor hugo pieni

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Victor Hugo –aluksella valitussa hyttiluokassa
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Hampuri, Berliini – Helsinki
 • Matkaohjelman mukaiset satama-/lentokenttäkuljetukset
 • Tulopäivän lounas Hampurissa
 • Ohjelma ja täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat ja illalliset ruokajuomineen)
 • Risteilyn tervetulotlaisuus ja kapteenin gaalaillallinen
 • Juomat baarista (ei samppanja eikä viinilistan juomat)
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Risteilyn hintaan sisältyvät retket:

 • Hampurin kaupunkikierros
 • Retki Lüneburgiin
 • Magdeburgin kaupunkikierros
 • Potsdamin kaupunkikierros & Sansoucin palatsi
 • Berliinin kaupunkikierros

Lentoaikataulut sitoumuksetta:

Menolento 29.7. AY1421
Helsinki 8.30 – Hampuri 9.25

Paluulento 4.8. AY1434
Berliini 13.15 – Helsinki 16.05

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Varmistathan passin tai henkilökortin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden matkustusasiakirjan, hanki se ajoissa.
 • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 5 €/asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa.
 • Vedenkorkeus joessa, mahdolliset sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ja reitissä ovat mahdollisia.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. 1.7.2018 alkaen tehtyihin matkavarauksiin sovelletaan Kristina Cruises Oy:n 1.7.2018 voimaan tulleita erityis- ja peruutusehtoja.  Kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Kristina Cruisesin erityis- ja peruutusehdot
 • Yleiset matkapakettiehdot

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matka-/retkiohjelma

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) tarjoillaan laivalla risteilyn aikana.

Sunnuntai 29.7. Helsinki – Hampuri

Lento Hampuriin, joka tulee tutuksi aamupäivän aikana: keskusta ja Mönckerberstrasse, Alster, raatihuone aukioineen, pörssi ja Mikaelin kirkko. Lounas paikallisessa ravintolassa ja hieman vapaata aikaa. Kuljetus m/s Victor Hugo -alukselle. Laivaannousu ja majoittuminen hytteihin. Miehistö esittäytyy tervetulotilaisuudessa.

Maanantai 30.7. Hampuri – Bleckede

Aamupäivän voit viettää omatoimisesti Hampurissa. Iltapäivällä laiva suuntaa Elbejoelle. Bleckedeen saavutaan illalla. Laiva yön satamassa.

Tiistai 31.7. Bleckede & Lüneburg – Tangermünde

Aamupäivän retki vie Lüneburgiin, joka on yksi parhaiten säilyneistä Hansakaupungeista. Suolavarastojensa ansiosta se oli keskiajalla yksi Saksan rikkaimmista kaupungeista. Vanhan kaupungin arkkitehtuuri huokuu vauraiden aikojen tunnelmaa. Risteilemme päivän nauttien Elben jokivarren maisemista. Tangermündeen saavutaan illalla.

Keskiviikko 1.8. Tangermünde – Magdeburg

Aamulla voit kulkea Tangermündessa omatoimisesti. Aamupäivällä risteily jatkuu Magdeburgiin läpi Elben jokilaakson tasankojen. Matkan varrelle jää kansallispuistoja ja luonnonsuojelualueita. Magdeburgiin saavutaan myöhään iltapäivällä. Illalla laivalla miehistön show.

Torstai 2.8. Hohenwarthe & Magdeburg – Genthin – Potsdam

Aikaisin aamulla laiva siirtyy Hohenwartheen. Bussiretki Magdeburgiin, missä tutustumme sen majesteetilliseen katedraaliin sekä muihin nähtävyyksiin. Paluu laivaan Genthinissä, minne laiva on siirtynyt retken aikana. Risteily jatkuu kohti Potsdamia, jonne saavutaan illalla.

Perjantai 3.8. Potsdam – Berliini

Preussin kuninkaallisten residenssikaupunkina 1600-luvulla loistoonsa puhjenneessa Potsdamissa on monia upeita palatseja ja mahtavia puutarhoja. Käymme katsomassa näistä tunnetuinta -Sanssoucin palatsia. Näemme myös historiallisen Cecilienhofin palatsin. Palaamme Potsdamin keskustan hollantilaiseen kaupunginosaan, missä vapaa-aikaa ennen paluuta laivalle. Iltapäivällä laiva siirtyy Berlin-Spandauhun. Saksan pääkaupungin Berliinin historia on ainutlaatuinen ja vahvasti läsnä, mutta Berliini on myös merkittävä kulttuurikaupunki. Kaupunkikierros esittelee tärkeimmät nähtävyydet. Laivalla juhlailta.

Lauantai 4.8. Berliini – Helsinki

Laivastanousu. Kuljetus kentälle ja lento Helsinkiin.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X