Tervetuloa m/s Cyrano de Bergeracille!

Print the page

Bordeauxissa keväällä 2013 liikenteeseen kastettu m/s Cyrano de Bergerac on suunniteltu risteilemään Bordeauxista käsin Dordogne-, Garonne- ja Gironde-joilla.  Jokilaivassa on 87 hyttiä, joihin majoittuu yhteensä 174 matkustajaa. Sisustus on hyvin raikas ja moderni noudattaen valkoisen ja sinisen sävyjä.

Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s Cyrano de Bergeracilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

 

Palvelut laivalla

Keskimmäisellä kannella sijaitsee laivan ravintolasali, vastaanottotiski sekä Lounge-Bar. Yläkannen peräosassa sijaitsee lisäksi pienempi lounge-bar, josta on käynti myös ulos. Tilava aurinkokansi on varusteltu kansituolein. Laivalla on myös pieni matkamuistomyymälä. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Tutustu risteilyihin m/s Cyrano de Bergeracilla >>

 

Majoitus

M/S Cyrano de Bergeracin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Alimman kannen hytit valoventtiileillä, keskimmäisen ja ylimmän kannen hytit panoraamaikkunoin. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Tutustu risteilyihin m/s Cyrano de Bergeracilla >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2013
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 230V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
174
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
87 ulkohyttiä

 

Tutustu risteilyihin m/s Cyrano de Bergeracilla >>

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X