6.5.2018 Lomaristeily Britteinsaarten kierros, 11 pv, alk. 2 195 €, m/s Columbus ALL INCLUSIVE – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Iso-Britannia – Alankomaat – Irlanti – Kanaalisaaret – Ranska  

Hurahda britticharmiin. Perehdy Brittein saariin pintaa syvemmältä – lähde kiertelemään sen syrjäisiä, omaleimaisia pikkusaaria, joita yhdistää rauhaisa tunnelma ja huikean kaunis luonto. Leppoisasti soljuvaan risteilyyn tuovat mukavaa kontrastia Amsterdam ja Dublin vilkkailla katukuvillaan ja hienoilla nähtävyyksillään. Matkan alkupuolella tutustut Orkneysaariin, joita leimaavat rehevät niityt ja salaperäiset esihistorialliset nähtävyydet. Skyen saaren komeista maisemista vastaavat lempeästi kumpuilevat kanervanummet ja pienet järvet, kylät ja linnat. Matkan pirteimpiä näkyjä lienee muuan erityisen sievä ja värikäs satama Mullin saarella. Valkoisia hietikoita, turkoosia vettä ja uhkean upea puutarha – Scillynsaaret ovat pieni subtrooppinen paratiisi. Guernsaylla kohtaat viehkeän pikkukaupungin muinaisine linnoineen ja ilmapiirin, joka on sekoitus brittiläisyyttä ja ranskalaisuutta. Risteilyn viimeinen kokonainen päivä hujahtaa Ranskan hurmaavassa Honfleurissa – vanhoilta kujilta löydät taidegalleriat ja putiikit, kahvilat ja ravintolat.

Huom. Tämä risteily on tarkoitettu vain aikuisille.

Elämysvinkkejä risteilylle

 • Unohda arjen kiire, aikataulut ja suorittaminen; tällä risteilyllä voit olla toimelias, tai laiskotella – mikä vain hyvältä tuntuu. Voit kuljeskella omin päin esimerkiksi Mullin saarella Tobermoryssa, vanhassa pittoreskissa kalastuskylässä, jonka värikäs satama on Skotlannin sievimpiä. Guernseyn saarella odottelee viehkeä St. Peter Port mukulakivikatuineen, jyrkkine portaikkoineen ja linnoineen.
 • Anna Skyen saarella luonnon lumota. Hengittele meren ja sumuisten nummien ilmaa, ja rauhoitu ainutlaatuisissa maisemissa, joihin vanhat linnat tuovat oman särmänsä.
 • Nauti Scillynsaarista. Pääsaarta kaunistavat kauniit rannikkomaisemat valkoisine hietikkoineen, naapurisaarella on hieno subtrooppinen puutarha, jossa kukoistavat kasvit ympäri maailmaa.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

Minna Särmö

 

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 11 pv

su 6.5.           Lento Helsinki – Lontoo (Iso-Britannia), laivaan nousu Tilburyssa. Lähtö klo 18.00
ma 7.5.          Amsterdam (Alankomaat) klo 11.00 – 18.00
ti 8.5.             Päivä merellä
ke 9.5.           Kirkwall (Orkneysaaret, Iso-Britannia) klo 08.00 – 17.00
to 10.5.         Portree* (Skyen saari, Iso-Britannia) klo 07.00 – 19.00
pe 11.5.         Tobermory* (Mullin saari, Iso-Britannia) klo 06.00 – 17.00
la 12.5.          Dublin (Irlanti) klo 09.00 – 18.45
su 13.5.         St. Mary’s* (Scillynsaaret, Iso-Britannia) klo 09.30 – 20.00
ma 14.5.        St. Peter Port* (Guernsey, Kanaalisaaret) klo 07.00 – 18.30
ti 15.5.           Honfleur (Ranska) klo 05.00 – 13.45
ke 16.5.         Tilbury (Iso-Britannia) tulo klo 08.00. Laivasta nousu, paluulento Suomeen.

*Maihinmeno venekuljetuksella

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun. Joissain satamissa laiva ei välttämättä pääse kiinnittymään laituriin ja jää ankkuriin*. Tällöin maihinmeno tapahtuu venekuljetuksella, mikä vaatii normaalia fyysistä kuntoa ja kunnollisia jalkineita.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Menolento 6.5. AY1333
Helsinki 11.25 – 12.35 Lontoo

Paluulento 16.5. AY1336
Lontoo 16.10 – 21.00 Helsinki                                   

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
Sisähytti määrittelemätön 2 195
Sisähytti Kat. 1 (5. kansi) 2 250
Sisähytti Plus Kat. 2 (6. kansi) 2 345
Sisähytti Superior Kat 3 (10. kansi) 2 420
Sisähytti Superior Kat. 5 (10.kansi) 2 780
Ulkohytti määrittelemätön 2 465
Ulkohytti Kat. 7 (6. kansi) 2 675
Ulkohytti Plus Kat. 8 (8. & 9. kansi) 2 750
Ulkohytti Superior Kat. 9 (10. kansi) 2 910
Ulkohytti Superior Kat. 10 3 335
Ulkohytti Superior Plus Kat. 11 (10. kansi) 3 030
Ulkohytti Premium Kat. 12 (11. kansi) 3 170

Tutustu m/s Columbukseen >>

 • Laivatyyppi: lomaristeilylaiva – risteilykokemus brittiläiseen tyyliin
 • Laivan koko: keskisuuri, 1400 matkustajaa
 • Kanssamatkustajat: pääasiassa brittejä, vain aikuisille
 • Kristina-luokitus: 3+ tähteä

ms Columbus kooste

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Columbuksella valitussa hyttiluokassa
 • Reittilento turistiluokassa Helsinki – Lontoo, Lontoo – Helsinki
 • Matkaohjelman mukaiset lentokenttä-/satamakuljetukset
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset)
 • All Inclusive juomapaketti risteilyllä (sis. hanaolut, talon viini valikoima väkeviä alkoholijuomia ja aperitiiveja, talon viini, valikoima cocktaileja ja virvoitusjuomia)
 • Risteilyn tervetulotilaisuus ja Kapteenin gaalaillallinen
 • Viihde ja ohjelma laivalla
 • Laivan kuntosalin käyttö
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Palvelumaksut laivalla
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Tällä risteilyllä passin tulee olla voimassa vähintään 3 kk matkan jälkeen. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Suurin osa laivan matkustajista on englantilaisia. Laivan ohjelmat ja kuulutukset ovat siis pääsääntöisesti englanninkielisiä. KC-matkanjohtaja huolehtii tarvittavista kuulutuksista suomeksi. Lisäksi seuraavan päivän tärkeimmät ohjelmat ja aikataulut käännetään aina suomeksi.
 • Tämä risteily on tarkoitettu vain aikuisille.
 • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Laivayhtiö vaatii tällä risteilyllä kaikilta matkustajilta matkavakuutuksen. Suosittelemme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Kristina Cruisesin erityisehdot
 • Yleiset valmismatkaehdot

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matka- / retkiohjelma

Tälle risteilylle voit ostaa ennakkoon lisämaksullisen ja suomeksi tulkatun Kristina®-retkipaketin (4 retkeä) hintaan 249€ / hlö. Varaathan retkipaketin viimeistään 10.4.2018.

Varaukset puh. 05 211 44 tai info@kristinacruises.com. Palvelemme ma-pe klo 10-16.

 

Retkipakettiin sisältyvät retket:

9.5. Muinainen Orkney (n. 3,5 h)
Tutustumme Orkneysaarten mielenkiintoiseen historiaan. Matkaamme nummien ja mahtavien jyrkänteiden ohitse pääsaaren länsiosaan, joka on tunnettu UNESCOn maailmanperintökohteisiin lukeutuvista neoliittisistä kohteistaan. Pysähdymme kahdella mystisellä, seremoniallisella kivikehällä; Stennessin kivillä ja näyttävällä Brodgarin renkaalla. Kulkumme jatkuu Skara Braen muinaiskylään, jossa saa hyvän kuvan saaren elämästä noin 5000 vuotta sitten. Hiekkarannan vieressä sijaitseva asutus oli tuhansia vuosia hiekkaan hautautuneena ennen kuin se löydettiin 1850-luvulla. Opastetulla kierroksella näemme entisöityjä asumuksia ja alueelta löydettyjä esineitä. Käymme myös saaren hienoimmassa herraskartanossa, Skaill Housessa, jonka rakennutti vaikutusvaltainen piispa 1600-luvulla. Laivalle palataan historiallisen Scapa Flown vesialueen kautta, jota on käytetty laivastotukikohtana viikinkien ajoista lähtien.

11.5. Valaita ja villiä luontoa (n. 2,5 h)
Tämä retki alkaa pittoreskilta Tobermoryn lahdelta, jonka pääkatua laiturille reunustavat värikkäät rakennukset. Kauniiseen horisonttiin tähytessä siirrymme oppaan kanssa kohti jännittävää valaiden, delfiinien ja jättilaishaiden etsintää, aina vuodenajasta riippuen. Venematkan aikana ohitamme Admore Pointin, jossa saatat nähdä harvinaisen merikotkan, joka on menestyksekkäästi uudelleen kotiutettu Tobermoryyn. Saari on erinomainen paikka villieläinten tarkkailuun ja matkalla Admore Pointista voit odottaa näkeväsi hylkeitä ja pyöriäisiä sekä mahdollisesti tavallisia ja pullonokkadelfiinejä. Paluumatkalla ohitamme Calven saaren jolla Tobermoryn pieni kaupunki sijaitsee. Retki toteutetaan osana kansainvälistä ryhmää ja käännökset suomen kielelle ovat mahdollisia vain ajoittain.

12.5. Dublinin kaupunkikierros ja Guinness Storehouse (n. 4 h)
Lähdemme Dublinin kaupunkikierrokselle, joka on mainio tapa tutustua kaupunkiin. Kierroksen aikana opit Dublinin ja Irlannin värikkäästä historiasta ja nykypäivän modernista elämäntavasta vilkkaassa Irlannin pääkaupungissa. Näet Dublinin vanhan parlamenttitalon, joka nykyisin toimii Irlannin pankkina. Näet Trinity Collegen, yhden Irlannin vanhimmista yliopistoista ja sen lähellä sijaitsevan St. Stephen Greenin puiston sekä St. Patrickin katedraalin. Ohitamme henkeäsalpaavat St. Patrickin Yrjöjenaikaiset rakennukset värikkäine ovineen, jotka ovat merkittävä ja kaunis osa Dublinin historiaa uusien modernien rakennusten keskellä. Vierailemme Guinness Storehousen panimonäyttelyssä, joka on avattu yhteen panimon vanhimmista rakennuksista. Rakennukset ovat peräisin vuodelta 1759, jolloin Guinness-oluen valmistus Dublinissa alkoi. Ei liene yllättävää, että Guinness Storehouse on koko Irlannin suosituin turistinähtävyys. Guinness Storehouse -panimonäyttely on seitsemässä kerroksessa ja sen ulkomuoto muistuttaa Guinness-tuoppia. Itseopasteisen kierroksen aikana voi tutustua oluen valmistukseen, säilyttämiseen, kuljettamiseen ja työntekijöiden toimenkuvaan. Kierros päättyy 360 Gravity Bariin, josta näkee koko Dublinin yli. Kierroksen jälkeen voi tehdä ostoksia virallisessa Guinness-liikkeessä tai kahvitella omakustanteisesti.

13.5. Trescon luostaripuutarha, Scillynsaaret, St. Mary’s (n. 2,5-3 h)
Scillyn suurimmalla saarella on ainutlaatuinen mikroilmasto, joka antaa erinomaiset kasvuolosuhteet St. Mary’s saarella sijaitsevan luostaripuutarhan ympäri maailmaa peräisin oleville kasveille. Missään muualla Britteinsaarilla et voi kokea vastaavaa. Päivän retkikohteessamme Trescon luostaripuutarhassa opimme oppaan johdolla ulkoilmassa kasvavista kasveista, joita tavallisesti näemme luonnossa vain niiden luonnollisissa kasvuympäristöissä Afrikassa, Australiassa, Välimerellä ja Meksikossa. Luostaripuutarhassa pääsemme myös ihailemaan yli 30 vanhan laivan keulakuvan kokoelmaa ja kuulemaan tarinoita niiden taustalta. Puutarha saa vaikuttuneeksi myös ne kävijät, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita kasveista. Opastetun kierroksen päätteeksi nautimme hetken vapaa-ajasta joko jatkamalla tutustumista puutarhaan, nauttimalla virvokkeita tai tekemällä matkamuistohankintoja. Huomioithan, että retkelle osallistuminen vaatii kohtuullista kävelykykyä (yhteensä n. 50 min). Henkilöille joilla on kävelyvaikeuksia, on tarjolla rajoitetusti kuljetus laiturin ja puutarhan välillä, johon saattaa olla jonoa.

Huomoithan seuraavat seikat:

Usein retkillä kävellään paljon tutustumiskohteissa, joten osallistujilta edellytetään normaalia liikuntakykyä. Retkille kannattaa varata mukaan hyvät jalkineet! Retkipaketin toteutuminen edellyttää vähimmäisosallistujamäärää. Retkille voidaan ottaa vain rajoitettu määrä osallistujia. Muutokset retkiohjelmissa ovat mahdollisia. Retkivaraukset ovat sitovia.

Kohteissa, joissa ei ole suomenkielistä retkeä, on mahdollista lähteä laivayhtiön lisämaksulliselle englanninkieliselle retkelle tai tutustua omatoimisesti kohteeseen Kristina®-matkanjohtajan avustuksella.

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) ja All Inclusive -juomapakettiin sisältyvät juomat tarjoillaan laivalla risteilyn aikana. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

 

Sunnuntai 6.5. Helsinki – Lontoo (Iso-Britannia) laivaan nousu Tilburyssa. Laiva lähtee klo 18.00

Tervetuloa Kristina®-risteilylle! Matkamme alkaa suoralla reittilennolla Helsingistä Lontooseen. Siirrymme bussilla Tilburyyn, jossa m/s Columbus odottaa. Lähdemme illalla merelle.

Maanantai 7.5. Amsterdam (Alankomaat) klo 11.00 – 18.00

Amsterdam tunnetaan polkupyöristään ja kanavistaan. Alankomaiden pääkaupunki on samanaikaisesti niin omalaatuinen kuin hurmaava. Itse keskusta ei ole ulkonäöltään muuttunut kovinkaan paljon 1600-luvun kulta-ajoista. Kauniit harjakattoiset talot ja vanhat, alun perin kauppiaiden rakennukset sekä puiden reunustamat kanavat ja niitä yhdistävät lukemattomat sillat sopivat levollisesti kaupunkikuvaan. Amsterdamia pidetään myös Euroopan taidepääkaupunkina ja keskustasta voikin löytää lukuisia upeita gallerioita ja museoita kuten Alankomaiden kansallismuseon Rijksmuseumin, Van Goghin museon ja juutalaisvainoja kuvanneen ja kokeneen Anne Frankin talon. Amsterdamin keskustan ympärille rakennettu vanha puolustusrintama on lisätty UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1996 ja alue on nykyään Alankomaiden yksi kalleimmista asuinalueista.

Tiistai 8.5. Päivä merellä

Vietämme rentouttavaa meripäivää nauttien m/s Columbuksen palveluista.

Keskiviikko 9.5. Kirkwall (Orkneysaaret, Iso-Britannia) klo 08.00 – 17.00

Orkneysaaret muodostuvat yhteensä 70 eri saaresta. Viljavat pellot, kanervien verhoamat nummet ja järvet maalaavat näiden saarten maisemaa. Kirkwall on Orkneyn hallinnollinen keskus, jota hallitsevat St. Magnuksen katedraalin hiekkakiviset muurit. Kirkwall on todellinen teiden risteyskohta yhdistäen idän ja lännen. Kesäisin delfiinit ja valaat uiskentelevat rannikon vesissä ja useat tuhannet merilinnut pesivät dramaattisilla jyrkänteillä, jotka syöksyvät rannikolta suoraan mereen. Yksi ehdottomia nähtävyyksiä on Skara Brae, hämmästyttävän hyvin säilynyt kivikautinen kylä, joka oli asutettuna ja edelleen hylättynä jo yli 5000 vuotta sitten.

Torstai 10.5. Portree (Skyen saari, Iso-Britannia) klo 07.00 – 19.00

Skotlannin Sisä-Hebrideillä sijaitseva Skye on yksi alueen parhaista käyntikohteista. Se houkuttelee vierailijoita etenkin syrjäisellä sijainnillaan sekä mystisellä ja vuoristoisella tunnelmallaan. Skyen maisemat ovat vertaansa vailla ja niiden näkeminen saa aikaan väistämättä romanttisuuden ja kaipuun tunteita. Saaren pääkaupunki on Portree, joka  rakentunut kuvankauniin sataman ympärille, jota reunustavat värikkäät talot. Kylä itsessään huokuu vanhanajan charmia. Yksi nähtävyyksistä on Àros Centre, jossa teatteriesitysten, konserttien ja elokuvien lisäksi on näyttely Skyen historiasta ja luonnosta.

Perjantai 11.5. Tobermory (Mullin saari, Iso-Britannia) klo 06.00 – 17.00

Tobermory, alunperin kalasatamaksi 1700-luvun lopussa perustettu kaupunki on samalla Mullin saaren keskus ja pääkaupunki. Värikkäästi maalatut talot pääkadun varrella sekä metsäiset kukkulat kaupungin lahdella antavat Tobermorysta lähes postikorttimaisen kuvan. Vilkas kalasatama tarjoaa satamapaikkoja myös jahdeille ja yhteyslautoille, jotka kulkevat Kilchoanin saarelle.  Mullin saari on tunnettu sen luonnosta. Monet vierailijat matkustavat tänne nähdäkseen vilauksen harvinaisista meri- ja maakotkista. Muita alueella tavattavia eläimiä ovat saukko, ruisrääkkä, sekä joukko lintu- ja nisäkäslajeja. Mullin merialueet tarjoavat tärkeän ruokailualueen valaille, delfiineille sekä jättiläishaille. Viime vuosina kaupungista on tullut myös suosittu häiden viettopaikka sen romanttisen ilmapiirin vuoksi. Maihinmeno venekuljetuksella.

Lauantai 12.5. Dublin (Irlanti) klo 09.00 – 18.45

Irlannin pääkaupunki Dublin esittelee historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Kaupungin monet pubit tarjoavat oivallisen pakopaikan arjesta ja tutustuttavat samalla kaupungin vieraanvaraisuuteen upeiden vanhojen rakennusten ohessa.  Dublinin historiaa varjostaa pitkä miehitys ja köyhyys, joka on väistynyt vasta viime vuosikymmeninä ja se näkyy edelleen ajoittain kaupungin katukuvassa. Ehkä Dublinin parasta antia matkaajalle on juuri kaupungin välitön tunnelma ja tämän vihreän saaren hyväntuuliset ihmiset.

Sunnunti 13.5. St. Mary’s (Scillyn saaret, Iso-Britannia) klo 09.30 – 20.00

Scillyn saaret sijaitsevat vain vajaan 50 kilometrin päässä Cornwallin rannikosta. St. Mary’s on tämän Iso-Britannian saariston isoin asuttu saari, joka tarjoaa kävijälleen rauhallisia vesiä ja upeita merimaisemia. Saaren aktiivisena keskuksena pidetään houkuttelevaa kylää Hugh Townia. Läheinen Trescon saari on suosittu retkikohde, jossa sijaitsee upea Abbeyn puutarha esitellen noin 20 000 eksoottista kasvilajia, jotka elävät subtrooppisessa ilmastossa.

Maanantai 14.5. St. Peter Port (Guernsey, Kanaalisaaret) klo 07.00 – 18.30

St. Malon lahdella sijaitseva Guernseyn saari on niin lähellä Normandiaa, että sen voisi kuvitella kuuluvan Ranskalle. Toisaalta Guernsey on vain reilun sadan kilometrin päästä Ison-Britannian pääsaaresta. Yhdessä Hermin, Sarkin sekä Alderneyn kanssa Guernsey muodostaa saariston, joka on Ison-Britannian eteläisin kohta. Guernseytä on vaikea verrata mihinkään. Se on brittiläinen, mutta juuret löytyvät Ranskasta. Kukoistavasta modernista yhteisöstä löytyy silti vielä paljon perinteitä. Meren ympäröimä Guernsey on kuuluisa etenkin sen meijeriteollisuudesta. Satama, jossa pysähdymme, on saaren pääkaupunki St. Peter Port. Kaupunki on ollut vilkas satama jo Rooman ajoista lähtien ja katsellessa sen mukulakivikatuja ja viehättävää venesatamaa, on helppo huomata, miksi St. Peter Portia pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista.

Tiistai 15.5. St. Honfleur (Ranska) klo 05.00 – 13.45

Taiteilijoiden rakastama Honfleur on yksi kauneimmista Côte Fleurien pienistä satamakaupungeista, jossa on edelleen aistittavissa merenkulun pitkät perinteet. Keskustassa on nähtävissä vielä paljon renessanssin aikaista värikästä arkkitehtuuria etenkin 1600-luvun Vieux Bassin, vanhan sataman alueella. Honfleurista on tullut suosittu kohde etenkin sen jälkeen kun Pont de Normandie, maailman suurin vinoköysisilta, Le Havren ja ylemmän Normandian välillä avattiin. Yksi Honfleurin nähtävyyksistä on 1400-luvulla kokonaan puusta rakennettu Pyhän Katarinan kirkko sekä 1600-luvulta oleva kappeli, jolta on upeat näkymät kaupunkiin, Seinen suistoon sekä Normandian sillalle.

Keskiviikko 16.5. Tilbury (Iso-Britannia) tulo klo 08.00. Laivasta nousu, paluulento Suomeen.

Saavumme aamulla Tilburyyn. On tullut aika sanoa näkemiin m/s Columbukselle. Paluulento Suomeen lähtee Lontoosta. Kiitos matkaseurasta!

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X