Tervetuloa m/s Camarguelle!

Print the page

ms Camargue yleis

M/S Camargue risteilee pääsääntöisesti Rhonejoella. Vuonna 1995 rakennettu laiva on 110 metriä pitkä ja sen 54 ulkohyttiin majoittuu mukavasti 104 matkustajaa. Vuosien 2014-2015 aikana m/s Camargueen on tehty laajat uudistustyöt yleisiin tiloihin ja hytteihin. Kristina Cruises toteuttaa tällä laivalla risteilyt pienemmissä, n. 20-40 hengen ryhmissä. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös suomeksi.

Tutustu risteilyihin m/s Camarguella >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Ylemmällä kannella sijaitsevat Lounge-Bar keulassa sekä ravintolasali perässä. Tilavalla aurinkokannella on mukava seurata matkan kulkua hyvällä ilmalla. Lisäksi neuvonta sekä pieni matkamuistomyymälä. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

ms Camargue lounge ms Camargue lounge1 ms Camargue ravintola ms Camargue salon

Majoitus

M/S Camarguen kaikki hytit ovat ikkunallisia. Yläkannen hytit suurella panoramaikkunalla. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

ms Camargue hytti1 ms Camargue hytti2

ms Camargue kansikartta

Rakennettu: 1995, uudistettu 2014/2015
Pituus:
110 metriä
Leveys:
10 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
104
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
54 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X