Tervetuloa m/s Buninille!

Print the page

M/S Bunin on rakennettu vuonna 1988 ja täysin uudistettu 2009/2010. Laiva risteilee pääsääntöisesti Moskovan ja Pietarin välisellä vesireitillä. Laiva on 129 metriä pitkää ja majoittaa yhteensä 200 matkustajaa joiden hyvinvoinnista huolehtii 90-henkinen miehistö. Laiva on täysin ilmastoitu ja tarjoaa miellyttäviä risteilykokemuksia myös palvelujen osalta.

Tutustu risteilyihin m/s Buninilla

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

M/S Buninin ylemmällä kannella sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan mannermaisia aterioita yhdistettynä venäläisiin makuihin. Lisäksi tarjolla on risteilyalueen erikoisuuksia. Illanistujaisiin ja rentouttavaan matkantekoon laivalta löytyy kolme baaria. Aluksella on myös pieni uima-allas aurinkokannella, matkamuistomyymälä, kauneussalonki, pieni kirjasto sekä tilava aurinkokansi. Risteilyllä on myös sairaanhoitaja.

 

Majoitus

Kaikissa hyteissä on avattavat panorama-ikkunat alakannen hyttejä lukuun ottamatta. Hyttien varustukseen kuuluvat WC/suihku, säädettävä ilmastointi, taulutelevisio, radio sekä tallelokero. Laivan sähköjännite on 220V. Huom. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Junior Sviitti 3. ja 2. kansi

Hytin koko on noin 20 m²

 

Standard ulkohytti 2. kansi

Hytin koko on noin 9 m²

 

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

Klikkaa kuvaa ja näet sen täysikokoisena.

Rakennettu: 1988 Saksa, kokonaan uudistettu 2009/2010
Pituus: 129,1 metriä
Leveys: 16,7 metriä
Syväys: 2,94 metriä
Ilmastointi & sähkö: Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä: max 200
Miehistöä: 90
Aluksen lippuvaltio: Venäjä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X