Tervetuloa m/s Botticellille!

Print the page

M/S Botticelli on rakennettu vuonna 2004 ja se risteilee pääasiallisesti Seinejoella. 75 ulkohyttiä tarjoavat tilat yhteensä 151 matkustajalle. Mukava ilmapiiri, ystävällinen henkilökunta ja maittava ranskalainen ruoka luovat mainiota tunnelmaa risteilyn aikana .Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta ja Yhdysvalloista. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s Botticellilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Ylemmällä kannella sijaitsevat sekä Lounge-bar keulassa sekä ravintolasali perässä. Samalla kannella sijaitsee myös vastaanotto. Laivalla on myös tilava aurinkokansi kansituoleineen sekä matkamuistomyymälä. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Tutustu risteilyihin m/s Botticellilla >>

Majoitus

M/S Botticellin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Yläkannen hytit avattavalla panoramaikkunalla. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Tutustu risteilyihin m/s Botticellilla >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2004
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
151
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
75 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s Botticellilla >>

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X