Tervetuloa m/s Bolerolle!

Print the page

bolero_yleis

Vuonna 2003 rakennettu, m/s Bolero *** tarjoaa risteilyvierailleen mukavaa matkantekoa nykyaikaisissa puitteissa. Laivan keittiö tarjoilee herkullisia aterioita kotoisassa ravintolasalissa päivittäin. Ystävällinen 40-henkinen miehistö ja tilavat yleiset alueet lisäävät mukavuutta matkantekoon. Laivalle mahtuu yhteensä 180 matkustajaa. Laivan muut matkustajat ova pääosin saksalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s Bolerolla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivan ravintolasaliin mahtuvat syömään kerralla kaikki matkustajat. Tarjolla on niin kansainvälisiä ruokia kuin myös annoksia risteilyn kohdemaista. Panorama Lounge/Barissa voi nauttia virkistäviä juomia retkipäivän jälkeen ja tutustua kanssamatkustajiin. Alukselta löytyy myös pieni matkamuistomymälä, hyvinvointialue (kuntosali ja sauna), panorama lounge/bar, pieni matkamuistomyymälä sekä arinkokansi kansituoleineen.

bolero_baari bolero_ravintolasali bolero_kuntosali bolero_aurinkokansi

 

Majoitus

M/S Boleron kaikki hytit ovat ikkunallisia. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero ja minibaari. Kaikki hytit ovat ilmastoituja. 2. ja 3. kannen hyteissä on avattavat panoramaikkunat. 1. kannen hyteissä on kiinteät valoventtiilit.

bolero_hytti

Laivakartta ja tekniset tiedot

bolero_kansikartta

Rakennettu: 2003
Pituus:
127,7 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys:
1,5 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
180
Miehistöä:
40
Aluksen lippuvaltio:
Sveitsi
Matkustajahyttejä:
90 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X