Hiihtolomamatkat 2023 – varaa lomamatkasi nyt!

Miltä kuulostaisi hiihtolomamatka Karibian ABC-saarille ja Barbadokselle? Entä Kanariansaarille, Madeiralle ja Marokkoon? Vai matkustaisitko sittenkin Saksaan Hansakaupunkeihin tai Norjan vuonoille? Meillä Kristinalla voit valita näistä mieluisesi hiihtolomakohteen.

Kaukomatka Karibian ABC-saarille ja Barbadokselle 

Värillisiä taloja Barbados Karibia

Barbadoksen värikkäät talot

Lekottele liidunvalkeilla palmurannoilla, pulahda meren turkoosiin ja antaudu Karibian elämäniloiselle tunnelmalle – kuulostaisiko rentouttavalta tavalta viettää lomaa? Matkamme alkaa Barbadoksen saarivaltion pääkaupungista, hyväntuulisesta Bridgetownista. Siellä meitä ilahduttavat värikkäät talot, siirtomaa-aikaiset rakennukset ja saaren sisäosien tippukiviluola ja vehmaat puutarhat.

Merellä vietetyn päivän jälkeen käymme pienellä Curaçaon saarella, jonka pääkaupunki Willemstadin siirtomaa-aikainen alue on Unescon maailmanperintökohde. Curaçaon jälkeen poikkeamme sukeltajien paratiisiksi kutsutulle Bonairelle sekä kaktusten koristamalle karunkauniille Aruballe. Vehreällä Grenadan saarella tuoksuvat trooppiset hedelmät sekä mausteviljelmien antimet ja St. Lucialla näemme kenties matkan upeimmat maisemat viidakon peittämine vuorineen. Alankomaille kuuluvilla ABC-saarilla voit ihastella sateenkaaren riemukkaimpia värejä, jotka hehkuvat sekä talojen maaleissa että koralliriuttojen asukkaissa – tästä matkasta ei voi jäädä paitsi!

Kiehtovat Kanariansaaret, Madeira ja Marokko

Kuvassa vanha korkea koristeellinen rakennus, jonka ympärillä palmuja ja kasveja

Las Palmasin Santa Anan katedraali

Me Kristinalla matkustamme hiihtolomien aikaan Kanariansaarille ja sen lähialueille kolmella eri yhteismatkalla. Kanariansaaret, Madeira & Marokko tarjoavat meille vehreitä jyrkänteitä, kauniita hiekkarantoja ja vaelluspolkuja salaperäisissä muinaismetsissä. Kiehtovat Kanariansaaret ja Madeira vievät meidät rentouttavalle risteilyviikolle, jossa saamme kokea Funchalin vanhan kaupungin tunnelmaa, La Gomeran hitaan rytmin ja Las Palmasin kaupungin. Maaliskuussa on vielä mahdollisuus kokea kutsuvat Kanariansaaret & Madeira, jossa pääset viidelle aivan erilaiselle Kanarian saarelle sekä upealle Madeiralle.

Hansakaupungit Hampuri ja Lyypekki

Kuvassa korkeita rakennuksia, joiden välissä kulkee vettä. Kuvassa on ilta.

Hampuri iltahämärässä

Talvinen Itämeri, hotelliyö Saksassa ja kaksi komeaa Hansakaupunkia – tästä matkastamme voit saada innostumaan jopa perheen nuorison! Teemme koulujen loma-aikaan useammalle sukupolvelle sopivan ROPAX-yhteismatkan, johon alle 16-vuotiaat lapset samassa hytissä kahden aikuisen kanssa maksavat vain 295 €/hlö. Tämä yhteismatkamme ilahduttaa myös omatoimisempaa lomailijaa; opastettujen kaupunkikierrosten sijaan tai niiden ohella voit kuljeskella kaupungeissa omin päin. Hampuri ja Lyypekki viehättävät historiallaan kaikenikäisiä!

Revontulia Norjan rannikolla

Kuvassa vedessä kulkeva laiva, jonka yläpuolella revontulia

Revontulia talvisessa Norjassa ©HavilaVoyages

Hurtigruten on perinteikäs merireitti Bergenistä kohti Kirkkoniemeä lumoaa vaikuttavilla talvimaisemillaan. Maaliskuun risteilyllä kirkkaina öinä revontulet tanssivat taivaalla ja me matkustajat saamme nauttia maisemien lisäksi elämyksellistä paikallista ruokaa – tällä laivalla kulinaristeja hemmotellaan. Reitin varrelle osuu lukuisia rannikkokaupunkeja ja pikkupaikkakuntia, joten joka päivä voit halutessasi viettää aikaa hetken myös maissa.

 

Lähde kanssamme hiihtolomalle! Lupaamme sinulle ikimuistoisen ja elämyksellisen loman, lähdetpä sitten Karibialle tai Norjaan. Yhteismatkoillamme vietät täyttä lomaa – kaikki on mietitty puolestasi.

 

Varaa hiihtolomamatkasi nyt!

Tutustu kaikkiin matkoihin matkakalenteristamme.