Lähtö 17.4.2015 Adrianmeren risteily 1 vko, m/s Berlin – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Italia – Slovenia  – Kroatia – Montenegro – Kreikka

Nauti Adrianmeren sinestä ja menneen maailman tunnelmaa huokuvista kaupungeista. Venetsia voi viedä sydämen. Kanavien ja kanaalien kuningattaressa on ihmeellistä, melankolista taikaa. Sloveniassa saat eteesi kauniit rannikkomaisemat ja Koperin vanhat korttelit. Sibenikissä vaikutut alueen luonnonkauneudesta. Montenegron upeat maisemat avautuvat aamulla, kun lähestymme Kotorinlahtea. Poikkeamme myös pinjametsien ja oliivilehtojen peittämällä Kreikan Korfulla ennen kuin palaamme takaisin Kroatian puolelle. Piskuinen Korcula ja Adrianmeren St. Tropez, Hvarin saari tulevat tutuksi, kunnes saavumme vilkkkaaseen Splitiin. Elämysrikas risteily päättyy Venetsiaan.

KC-matkanjohtajana tällä risteilyllä:

Ulla Ticklén

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 1 vko

17.4. pe         Lento Helsinki – Venetsia, laivaan nousu. Lähtö klo 19.00
18.4. la          Koper, Slovenia klo 07.00 – 14.00
19.4. su         Sibenik, Kroatia klo 07.00 – 16.00
20.4. ma        Kotor, Montenegro klo 07.00 – 14.00
21.4. ti           Corfu, Kreikka klo 07.00 – 13.00
22.4. ke         Korcula, Kroatia klo 06.30 – 12.00, Hvar, Kroatia klo 16.00 – 02.00
23.4. to         Split, Kroatia klo 07.00 – 14.00
24.4. pe         Venetsia, Italia tulo klo 08.00. Paluulento Venetsia – Helsinki

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

 

Lentoaikataulut sitoumuksetta

17.4. Menolennot: LH853 Helsinki 07.30 – Frankfurt 09.10, LH326 Frankfurt 12.30 – Venetsia 13.45

24.4. Paluulennot: EN8203 Venetsia 13.30 – München 14.35, LH2464 München 15.20 – Helsinki 18.45

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.              

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

                                                                                                             2hh               1hh
Standard sisähytti kansi  A tai B                                                         1.795 €          2.135 €
Superior  sisähytti Pääkansi  tai Promenade-kansi                              1.885 €          2.270 €
Standard ulkohytti kansi B                                                                 1.975 €          2.405 €
Select ulkohytti kansi  A  tai Pääkansi                                                 2.065 €          2.540 €
Superior ulkohytti Promenade- tai Brücken-kansi                            2.155 €         2.675 €
*) Junior Sviitti 2 hengen ulkohytti Promenade-kansi                           
2.715 €          –
*) Grand Sviitti 2 hengen ulkohytti Brücken-kansi                                2.885 €          –

*) = Saatavilla vain erillistilauksesta. Tiedustelut myyntitoimistostamme puh. 05 211 44.

Tutustu m/s Berliniin >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Berlinillä valitussa hyttiluokassa
 • Lento Helsinki – Venetsia, Venetsia – Helsinki lentokenttäkuljetuksineen
 • Täysihoito laivalla (jopa 6 ateriaa päivässä)
 • Kahvia ja teetä itsepalveluautomaateista
 • Kapteenin cocktailtilaisuus
 • Viihde ja ohjelma laivalla
 • Saunan ja kuntosalin käyttö
 • Kirjaston palvelut
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Suomalaisen KC-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Kristina Cruises ei vastaa matkustajille tai matkatavaroille aiheutuneista vahingoista. Huolehdithan siitä, että myös matkavakuutuksesi on voimassa.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matka-/retkiohjelma

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) tarjoillaan laivalla.

Risteilylle myydään ennakkoon yksittäisiä lisämaksullisia, suomeksi tulkattuja retkiä. Retket valmistuvat viimeistään kaksi kuukautta ennen matkaa.

Perjantai 17.4. HELSINKI – VENETSIA (Italia)

Tervetuloa Kristina-risteilylle! Matka alkaa reittilennolla Helsingistä Frankfurtin kautta Venetsiaan. Veden ympäröimä ja yli sadalle saarelle leivttäytynyt Venetsia on yksi maailman tunnetuimmista ja kauneimmista kaupungeista. Se on mystinen kaupunki, joka ei ole muuttunut paljoakaan viimeisten vuosisatojen aikana. Lentokentältä siirrymme bussikuljetuksella satamaan, jossa m/s Berlin odottaa. Suuntaamme merelle ja kohti Koperia klo 19.00.

Lauantai 18.4. KOPER (Slovenia)

Adrianmeren rannikolla sijaitseva Koperin kunta on tunnettu kauneudestaan.  Se on Slovenian rannikkokaupungeista suurin. Koperilla, kuten monilla muillakin tämän alueen kaupungeilla on värikäs historia, joka ulottuu aina antiikin Kreikkaan ja Roomaan. Viehättävässä kaupungissa voi tehdä ostoksia, maistella paikallisia erikoisuuksia ja nauttia alueen viinejä. Koper on myös portti Slovenian pääkaupunkin Ljubljanaan, joka on vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Matka jatkuu kohti Sibenikiä klo 14.00.

Sunnuntai 19.4. SIBENIK (Kroatia)

Kun muut Dalmatian kaupungit ovat joko kreikkalaisten tai roomalaisten perustamia, Sibenik on täysin kroatialainen kaupunki. 900-luvulta lähtien kaupunkia ovat hallinneet ja sen läpi kulkeneet venetsialaiset, bysanttilaiset, bosnialaiset kuin myös Habsburgien rykmentit. Nykyisin noin 40 000 asukaan kaupunki on teollistunut. Kaupungin historia on hyvin säilynyt ja siitä on jäljellä muun muassa 1300-luvulla rakennettu St. Jamesin katedraali, joka mainitaan myös UNESCON maailmanperintölistalla. Jätämme Sibenikin taaksemme klo 16.00 risteilyn jatkuessa kohti Montenegroa.

Maanantai 20.4. KOTOR (Montenegro)

Kotorinlahden jylhät kalliomaisemat, siniturkoosina kimmeltävä meri ja erinomaisesti säilyneet historialliset pikkukaupungit tarjoavat kävijälle unohtumattoman elämyksen. Kotorin historiallisen keskustan ja vanhan puolustusjärjestelmän rakensivat venetsialaiset 1400-luvulla ja  tätä mahtavuutta voi ihailla vielä tänäkin päivänä. Kauniin Kotorissa vietetyn päivän jälkeen käännämme keulan kohti Kreikka klo 14.00.

Tiistai 21.4. CORFU (Kreikka)

Korfu on kiehtonut aikojen saatossa niin kirjailijoita kuin kuninkaallisiakin ja se on ehkä tunnetuin Joonianmeren saarista ja yksi Välimeren suosituimmista matkakohteista. Saaren laaja kulttuurihistoria yhdistettynä luonnon kauneuteen, mukavaan ilmastoon, houkutteleviin rantoihin ja mielenkiintoisiin nähtävyyksiin tekevät Korfusta mainion kohteen vierailla. Korfulta jatkamme risteilyä Korculaan ja Hvariin klo 13.00.

Keskiviikko 22.4. KORCULA – HVAR (Kroatia)

Dalmatian rannikon kaupunkeihin on historiassa vaikuttanut Venetsian kauppamahdin valta-aika. Näistä kaupungeista merkittävimmät ovat Dubrovnik ja Korcula. Korculaa kuitenkin pidetään kaikkein parhaiten säilyneenä keskiaikaisena kaupunkina Adrianmerellä. Paikallisen perimätiedon mukaan Korculaa pidetään myös Marco Polon kotikaupunkina, jossa tämä kuuluisa tutkimusretkeilijä syntyi kauppiasperheeseen vuonna 1254.

Aamupäivän vierailun jäkeen siirrymme laivalla Hvarin saarelle, jota kutsutaan usein uudeksi ”St. Tropeziksi”. Uusitut venetsialaiset kaupunkipientalot, keskiaikaiset rakennukset, upeat satamassa seisovat jahdit ja maalaukselliset ravintolat ovat luoneet Hvarista suositun matkakohteen viime vuosina. Täällä on aikaa vielä tutustua saaren vilkkaaseen yöelämään sillä risteily jatkuu Splitiä kohden klo 02.00.

Torstai 23.4. SPLIT (Kroatia)

Historiallisen Dalmatian alueen tärkein kaupunki Split on syntynyt keisari Diocletianuksen palatsin ympärille. Kaupungin viehättävillä kujilla voi aistia menneen ajan tunnelmaa. Eri vuosisatojen arkkitehtuuri luo kauniin taustan nykypäivän vilkkaalle katukulttuurille. Risteilymme on lopuillaan ja jatkamme matkaa takaisin Venetsiaan klo 14.00.

Perjantai 24.4. VENETSIA (Italia) – HELSINKI

Risteilymme päättyy aamulla Venetsiaan, jonne saapuminen laivalla on aina yhtä ihmeellinen. Itämaiset barokkityyliset kupolit, goottilaiset palatsit ja kanavissa lipuvat mustat gondolit muodostavat näkymän, jossa on vaikutteita kaikista Välimeren kulttuureista. On aika sanoa näkemiin m/s Berlinille.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X