2.9.2017 Löytöretki 15 pv alk. 2 095 € Länsi-Euroopan kierros, m/s Berlin – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Saksa – Ranska – Espanja – Portugali

Hae syksyysi hyvää oloa ja mieltä Atlantilta ja Välimereltä! Lähde kierrokselle Ranskan, Espanjan ja Portugalin kaupunkeihin ja kuuluisille nähtävyyksille, mutta myös seuduille, joita leimaa aidonkarhea tunnelma. Meripäivinä saat nauttia laivalla Terveyttä ja elinvoimaa -teeman mukaisesta monipuolisesta ohjelmasta. Saksasta lähtevä laiva vie ensin Ranskaan, Honfleurin hurmaaville kujille, joita reunustavat taidegalleriat, antiikki- ja herkkukaupat. Joen varrelle levittynyt Nantes paljastuu kauniiksi ja kulturelliksi – siellä kuljeskellessa löydät sekä vanhaa arkkitehtuuria että yllättävää modernia taidetta. La Rochellen keskiaikaisista torneista ja puuristikkotaloista huokuu satamakaupungin muinainen mahti. Ostereistaan kuulussa Vigossa kohtaat palan tuntemattomampaa Espanjaa. Lissabonin vanhoihin kaupunginosiin voit tutustua raitiovaunun kyydistä. Motril on portti Granadan kaupunkiin ja Alhambran palatsiin, Cartagenassa on roomalaisajan nähtävää. Matkan lopulla poikkeat vielä Barcelonan kiehtovaan katuvilinään ennen saapumista päätesatamaan, hienostuneeseen Nizzaan.

Elämysvinkkejä risteilylle:

 • Herkuttele Atlantista nostetuilla tuoreilla merenantimilla La Rochellen ja Vigon kala- ja äyriäisravintoloissa. Vigossa kannattaa suunnata vanhankaupungin Rúa Pescadería -kujalle, jota reunustavat osteribaarit ja ravintolat.
 • Ihastu komeisiin palatseihin. Nantesin tyylikkäässä, valkoisena hohtavassa herttuoiden palatsissa, Chateau des Ducs de Bretagne, majailee historiallinen museo. Maurilaistyylinen Alhambran linnoitusalue Granadassa on kaunis kokonaisuus puutarhoineen sekä pikkutarkasti koristeltuine palatseineen ja patioineen.
 • Levähdä Lissabonin vanhanajan kahviloissa. Hienostuneimmat puitteet ovat ydinkeskustan A Brasileirassa. Herkullisin kahvila on värikkäillä kaakeleilla koristettu Pastéis de Belém, josta saa salaisella reseptillä tehtyjä, maailmankuuluja leivoksia.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen
Kristina®-matkanjohtaja

Ira Multaharju

 

 

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 15 pv

2.9. la            Lento Helsinki – Hampuri. Laivaan nousu Bremerhavenissa. Lähtö klo 17.00.
3.9. su           Päivä merellä
4.9. ma          Honfleur, Ranska klo 08.00 – 20.00
5.9. ti             Päivä merellä
6.9. ke           Montoir de Bretagne / Nantes, Ranska klo 07.00 – 18.00
7.9. to           La Pallice (La Rochelle), Ranska klo 07.00 – 13.00
8.9. pe           Päivä merellä
9.9. la            Vigo, Espanja klo 06.00 – 13.30
10.9. su        Lissabon, Portugali klo 12.30 – 19.30
11.9. ma       Päivä merellä
12.9. ti          Motril, Espanja klo 07.00 – 17.00
13.9. ke         Cartagena, Espanja klo 07.00 – 12.00
14.9. to         Barcelona, Espanja klo 12.30 – 24.00
15.9. pe        Päivä merellä
16.9. la          Nizza, Ranska tulo klo 07.00. Laivasta nousu, paluulento Suomeen                         

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun. Joissain satamissa laiva ei välttämättä pääse kiinnittymään laituriin ja jää ankkuriin. Tällöin maihinmeno tapahtuu venekuljetuksella, mikä vaatii normaalia fyysistä kuntoa ja kunnollisia jalkineita.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

2.9. Menolento AY851
Helsinki 08.30 – 09.25 Hampuri

16.9. Paluulento AY882
Nizza 20.30 – 00.45 (17.9.) Helsinki 

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
Standard sisähytti kansi A tai B 2 095 2 385
Superior  sisähytti Pääkansi tai Promenade-kansi 2 215 2 535
Standard ulkohytti kansi B 2 395 2 765
Select ulkohytti kansi A tai Pääkansi 2 505 2 905
Superior ulkohytti Promenade- tai Brücken-kansi 2 645 3 085
*) Junior Sviitti 2 hengen ulkohytti Promenade-kansi
*) Grand Sviitti 2 hengen ulkohytti Brücken-kansi

*) = Saatavilla vain erillistilauksesta. Tiedustelut myyntitoimistostamme puh. 05 211 44.

Tutustu m/s Berliniin >>

 • Laivatyyppi: löytöretkilaiva – ainutlaatuiset risteilyreitit
 • Laivan koko: pieni, 412 matkustajaa
 • Kanssamatkustajat: pääasiassa saksalaisia
 • Kristina-luokitus: 3+ tähteä

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Berlinillä valitussa hyttiluokassa
 • Reittilento turistiluokassa Helsinki – Hampuri, Nizza – Helsinki lentokenttäkuljetuksineen
 • B2.9. Bremenin, 10.9. Lissabonin, 14.9. Barcelonan sekä 16.9. Nizzan ja Ezen kaupunkikierrokset, lounas 16.9.
 • Täysihoito laivalla (jopa 6 ateriaa päivässä, juomat lisämaksusta)
 • Kahvia ja teetä itsepalveluautomaateista
 • Kapteenin cocktailtilaisuus
 • Viihde ja ohjelma laivalla
 • Saunan ja kuntosalin käyttö
 • Kirjaston palvelut
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Suomalaisen Kristina®-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Tällä risteilyllä passin tulee olla voimassa vähintään 3 kk matkan jälkeen. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Suurin osa laivan matkustajista on saksalaisia. Laivan ohjelmat ja kuulutukset ovat siis pääsääntöisesti saksankielisiä. Iso osa miehistöstä puhuu kuitenkin englantia ja Kristina®-matkanjohtaja huolehtii tarvittavista kuulutuksista suomeksi/englanniksi. Lisäksi seuraavan päivän tärkeimmät ohjelmat ja aikataulut käännetään aina suomeksi.
 • Juomarahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti. Palvelurahan suuruus on 6 € / hlö / päivä ja se kirjataan automaattisesti hyttitilille. Tämän palvelurahan määrän voi joko suurentaa, pienentää tai peruuttaa kokonaan hyttitilin maksun yhteydessä.
 • Lentokentillä ja retkillä kävellään paljon, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutusyhtiö Eurooppalaisen matkavakuutuksen voit ottaa kätevästi myyntitoimistostamme. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

Matka- / retkiohjelma

Tällä risteilyllä 2.9. Bremenin, 10.9. Lissabonin, 14.9. Barcelonan sekä 16.9. Nizzan ja Ezen kaupunkikierrokset sisältyvät matkan hintaan. Näiden lisäksi myydään 3 retkeä lisämaksusta.

Suosittelemme retkien varaamista hyvissä ajoin ennakkoon, niin varmistat mukaanpääsyn. Useat retket sisältävät runsaasti kävelyä tutustumiskohteissa, joten osallistujilta edellytetään normaalia liikuntakykyä. Retkille kannattaa varata mukaan hyvät jalkineet! Retkille voidaan ottaa vain rajoitettu määrä osallistujia. Muutokset retkiohjelmissa ovat mahdollisia.

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, lounaat ja illalliset) tarjoillaan laivalla risteilyn aikana. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Retkivaraukset ovat sitovia. Hinnat € / hlö.
Retket tulee varata tiistaihin 15.8.2017 mennessä.

Retkivaraukset: Puh. 05 211 44 tai info@kristinacruises.com

Lauantai 2.9. Helsinki – Hampuri – Bremerhaven (Saksa) laiva lähtee klo 17.00

Tervetuloa Kristina®-risteilylle! Matkamme alkaa suoralla reittilennolla Helsingistä Hampuriin, josta siirrymme bussilla Bremerhaveniin. Matkalla pysähdymme opastetulle kaupunkikävelylle Bremeniin. Risteily alkaa iltapäivällä.

Sunnuntai 3.9. Päivä merellä

Vietämme rentouttavaa meripäivää tutustuen kanssamatkustajiin ja m/s Berlinin palveluihin.

Maanantai 4.9. Honfleur, Ranska klo 08.00 – 20.00

Taiteilijoiden rakastama Honfleur on yksi kauneimmista Côte Fleurien pienistä satamakaupungeista, jossa on edelleen aistittavissa merenkulun pitkät perinteet. Keskustassa on nähtävissä vielä paljon renessanssin aikaista värikästä arkkitehtuuria etenkin 1600-luvun Vieux Bassin, vanhan sataman alueella. Honfleurista on tullut suosittu kohde etenkin sen jälkeen kun Pont de Normandie, maailman suurin vinoköysisilta, Le Havren ja ylemmän Normandian välillä avattiin. Yksi Honfleurin nähtävyyksistä on 1400-luvulla kokonaan puusta rakennettu Pyhän Katarinan kirkko sekä 1600-luvulta oleva kappeli, jolta on upeat näkymät kaupunkiin, Seinen suistoon sekä Normandian sillalle. Tutustumme Honfleuriin omatoimisesti. Päivää voi viettää vaikkapa viehättävissä tavernoissa tai ostoksilla pikku putiikeissa.

Tiistai 5.9. Päivä merellä

Vietämme rentouttavaa meripäivää nauttien m/s Berlinin palveluista.

Keskiviikko 6.9. Montoir de Bretagne, Ranska klo 07.00 – 18.00

Montoire-de-Bretagne on vilkas satamakunta Loire-Atlantiquen alueella läntisessä Ranskassa. Sijaintinsa ansiosta se tarjoaa hyvät yhteydet läheisiin kaupunkeihin kuten Saint-Nazaireen ja hieman kauempana sijaitsevaan Nantesiin. Saint-Nazairessa on mukava viettää päivää vaikka veden äärellä. Kaupungin kauniit rannat ja houkuttelevat rantapromenadit kutsuvat kävelylle. Kaupungin keskusta tarjoilee ranskalaisia herkkuja monissa hurmaavissa kahviloissa ja ravintoloissa. Nantes, joka sijaitsee Montoir-de-Bretagnesta noin tunnin ajomatkan päässä, tunnetaan yhtenä parhaista paikoista asua Ranskassa. Kaupungin rikas kulttuuriperintö ja historiallinen keskusta tarjoavat nähtävää moneen makuun. Nantesin nähtävyyksistä voidaan mainita esimerkiksi 1200-luvulta peräisin olevat St. Pierren ja St. Paulin katedraalit sekä Crébillonin ostoskatu.

Nantesin kaupunkikierros ja Erdren jokiristeily, puolipäiväretki, 137 €

Retkipäivän aikana tutustut Loirejoen suulla sijaitsevaan Nantesiin, joka on väkiluvultaan Ranskan kuudenneksi suurin. 1700-luvulla orjakaupan keskuksena toiminut kaupunki on nykyisin lumoava monimuotoinen kaupunki, jonka kaupunginosat ovat täynnä historiaa, museoita ja taidekokoelmia, eikä se turhaan kanna nimeä ”Taiteen ja historian kaupunki”. Kaupunkikierroksen kohokohtana voidaan pitää Pyhän Pietarin katedraalia, joka on mahtipontisen goottilaisen arkkitehtuurin taidonnäyte. Kaupunkikierroksen jälkeen matka jatkuu risteilyllä pitkin Erdrejokea nauttien huikeista maisemista. Tämä retki toteutuu mikäli sille osallistuu vähintään 20 henkilöä.

Torstai 7.9. La Pallice (La Rochelle), Ranska klo 07.00 – 13.00

La Pallice on satama, josta on vain lyhyt matka La Rochelleen. Kaupunki nousi tärkeäksi kauppasatamaksi 1100-luvulla ja on siitä asti niittänyt mainetta kalastuksen, purjehduksen, kaupankäynnin ja merenkulun saralla. Vaikka historiaan mahtuu paljon taisteluja ja sotia vuosisatojen aikana, La Rochelle on tätä nykyä vilkas, eloisa ja hyvin säilynyt kaupunki. Useat kaupat, kahvilat sekä hurmaavat muinaiset kadut kutsuvat tutkimusretkelle. Vanha satama on La Rochellen vanhimpia ja kauneimpia osia. Täältä löytää upeaa arkkitehtuuria sekä historiallisia monumentteja unohtumatta kutsuvia ravintoloita. Nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa kolme keskiaikaista tornia, jotka aikaisemmin vartioivat satamaa sekä kaupungin akvaario tuhansine merenelävineen. Tutustumme La Palliceen omatoimisesti.

Perjantai 8.9. Päivä merellä

Vietämme rentouttavaa meripäivää nauttien m/s Berlinin palveluista.

Lauantai 9.9. Vigo, Espanja klo 06.00 – 13.30

Vihreänä Espanjana tunnettu lumipeitteisten vuorten ympäröivä Vigo sijaitsee Portugalin pohjoispuolella, Atlantin rannikolla. Casco Vellon vanhakaupunki levittäytyy heti satamasta ylöspäin, kun kaupungin uudempi osaa laajentuu itään. Vigon kasvun vuodet olivat 1900-luvulla, kun kaupungin asukasluku 15-kertaistui. Tänä päivänä Vigo on hyvin suosittu risteilylaivojen vierailukohde.

Santiago de Compostela, puolipäiväretki, 85 €

Ajamme Galician sydämeen Santiago de Compostelaan, joka on yksi kristittyjen suosituimmista pyhiinvaelluspaikoista. Santiago de Compostelan historiallinen keskusta on hyväksytty UNESCOn maailmanperintölistalle. Tutustumme oppaan johdolla Santiago de Compostelan vanhaankaupunkiin ja Jaakobin hautamuistomerkiksi pystytettyyn katedraaliin, jonka rakentaminen aloitettiin jo v. 1075. Vakaan uskomuksen mukaan Jeesuksen opetuslapsista Jaakob vanhempi (espanjaksi Santiago) on haudattu tänne. Jaakobin hauta on ollut jo noin tuhannen vuoden ajan Euroopan tärkeimpiä pyhiinvaelluskohteita. Opastetun kierroksen päätteeksi on mahdollisuus maistella Galician erikoisuuksia ja viettää vapaa-aikaa kuljeskellen kaupungin kauniilla kaduilla ja aukioilla. Tämä retki toteutuu mikäli sille osallistuu vähintään 20 henkilöä.

Sunnuntai 10.9. Lissabon, Portugali klo 12.30 – 19.30

Lissabon on yksi maailman vanhimmista kaupungeista. Sen mainio satama oli looginen kaupan keskittymä jo foinikialaisten aikana sekä tietysti luonnollinen lähtöpaikka portugalilaisille löytöretkille 1400-luvulla. Ominaista tälle Portugalin pääkaupungille ovat sen valkoiset talot. Historiallinen Alfaman alue sekä Lissabonin tuomiokirkko ovat lyhyen kävelymatkan päässä laivalta. Lissabonin symbolina tunnettu löytöretkeilijöiden muistomerkki Belémin torni on myös UNESCOn maailmanperintölistalla.

Lissabonin kaupunkikierros, puolipäiväretki (sisältyy matkan hintaan)

Retkellä tutustumme Lissabonin eri kaupunginosiin ja kuuluisimpiin nähtävyyksiin. Bussikierroksella näemme historiallisen Alfaman vanhankaupungin ja tutustumme merta ja matkustamista ihannoivaan emanuelintyyliä edustavaan Belémin kaupunginosaan. Täällä on Lissabonin symbolina tunnetun löytöretkeilijöiden muistomerkki ja Belémin torni ja juuri täältä portugalilaiset löytöretkeilijät lähtivät 1400- ja 1500-luvulla purjehtimaan kohti uusia maita. Saavumme arkkitehtonisesti kauniin 1600-luvulla rakennetun Hieronymos-luostarin luo, missä voi vapaa-ajalla maistella kuuluisia Belémin pasteijoita paikallisessa kahvilassa.

Maanantai 11.9. Päivä merellä

Vietämme rentouttavaa meripäivää nauttien m/s Berlinin palveluista.

Tiistai 12.9. Motril, Espanja klo 07.00 – 12.00

Motril on charmikas andalusialainen kylä, joka sijaitsee Costa Tropicalin alueella. Motril on myös portti Granadaan, jossa sijaitsee Espanjan upeimpia arkkitehtuurisia aarteita kuten Alhambran linnake. Motrilin lähiseutu on myös tärkeää maanviljelysaluetta. Costa Tropicalin provinssi onkin saanut nimensä subtrooppisesta ilmastosta, mikä mahdollistaa monien eksoottisten hedelmien ja viljelyskasvien kuten sokeriruokon, appelsiinien, omenoiden, sitruunoiden, avokadojen, banaanien ja mangojen kasvattamisen. Yksi Motrilin nähtävyyksistä on 1600-luvulta peräisin oleva kirkko, jotka on omistettu kaupungin suojeluspyhimykselle.

Granada ja Alhambra, kokopäiväretki (sis. lounaspaketin), 132 €

Retkipäivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua Espanjan eteläisimmän maakunnan, Andalusian vaihteleviin maisemiin. Pienet kaupungit, vuoristomaisemat ja eksoottiset arabivaikutteet luovat odottavan tunnelman kun lähestymme Granadaa. Päivän löytöretki alkaa kävelyllä Albaicinin, kaupungin vanhimman ja kauneimman osan läpi. Sieltä on myös upeat näkymät Alhambraan, jolle Sierra Nevadan vuoret luovat dramaattisen taustan. Jatkamme matkaa Granadan keskustaan, jossa on mahdollisuus viettää hetki vapaa-aikaa nauttia lounas ja tutustua keskustaan.  Retken kohokohta on Alhambra, yksi Espanjan suurimmista nähtävyyskohteista, joka on kuuluisimpia islamilaisen taiteen ja arkkitehtuurin mestariteoksista. Tutustumme palatsialueeseen kattavalla kävelykierroksella. Suuresta suosiosta johtuen osallistuminen retkelle pitää varmistaa viimeistään 15.8., jonka jälkeen emme voi enää varata sisäänpääsylippuja. Tämä retki toteutuu mikäli sille on vähintään 20 osallistujaa.

Keskiviikko 13.9. Cartagena, Espanja klo 07.00 – 12.00

Yli 2000 vuoden ajan Cartagena on ollut yksi Espanjan tärkeimmistä satamista. Kaupunki suorastaan pursuaa historiaa ja kulttuuria monumenttien ja arkkitehtuurin muodossa. Roomalaisten viidelle pienelle kukkulalle rakentaman Cartagenan kaupunkinäkymää vartioi vanha keskiaikainen linna, josta on upeat näkymät kauniiseen luonnonsatamaan. Vaikka moni Rooman ajan rakennuksista on hävinnyt, muutamia tärkeitä kohteita on vielä jäljellä kuten Amfiteatteri ja museo. Moni modernimman ajan rakennus edustaa Antonio Gaudín näkemyksiä arkkitehtuurista. Tutustumme Cartagenaan omatoimisesti.

Torstai 14.9. Barcelona, Espanja klo 12.30 – 24.00

Välimeren rannalla sijaitseva, Espanjan toiseksi suurin kaupunki, Barcelona on Katalonian keskus. La Rambla, suosittu ostos- ja kävelykatu on vain kivenheiton päässä satamasta. Barcelonan vanhakaupunki Ciutat Vella on Euroopan suurimpia keskiaikaisia keskustoja.

Barcelonan kaupunkikierros, puolipäiväretki (sisältyy matkan hintaan)

Kaupunkikiertoajelulla näet monet Barcelonan huippukohteet, mm. vuorokauden ympäri sykkivän La Rambla -kävelykadun, vaikuttavan goottilaisen kaupunginosan sekä Antonio Gaudín omaperäiset rakennukset. Nousemme retken päätteeksi bussilla Montjuïc-kukkulalle, mistä on kauniit näkymät kaupungille. Aivan lähellä on Olympiastadion ja alarinteessä vuoden 1929 Maailmannäyttelyä varten pystytetty perinteinen espanjalainen kylä. Gaudín suunnittelemia taloja ja rakennuksia löytyy useita kaupungin eri puolilta, joista vaikuttavin on yli sata vuotta rakenteilla ollut Sagrada Família -kirkko – yksi Barcelonan tunnetuimmista maamerkeistä (emme käy sisällä). Barcelonan goottilaiskortteliin tutustumme lyhyellä kävelykierroksella ja näemme mm. upean goottilaisen katedraalin.

Perjantai 15.9. Päivä merellä

Vietämme rentouttavaa meripäivää nauttien m/s Berlinin palveluista.

Lauantai 16.9. Nizza, Ranska tulo klo 07.00. Laivasta nousu, paluulento Suomeen

Kauniin Enkelten lahden suojaisassa poukamassa sijaitseva Nizza on kautta historian ollut Ranskan Rivieran suosituimpia matkakohteita. Kaupungin päänähtävyyksiin kuuluvat mm. mahtava sipulikattoinen venäläis-ortodoksinen katedraali, englantilaisten rakennuttama Promenade de Anglais – rantabulevardi ja rokokootyylinen Negresco Hotelli. Aamiainen ja laivasta nousu. Kiitos matkaseurasta!

Päivä Nizzassa ja Ezessä (sisältyy matkan hintaan)

Päivän retken aikana tutustumme kahteen upeaan kaupunkiin Ranskan Rivieralla – Nizzaan ja Ezeen. Laivalta suuntaamme suoraan vanhaan kaupunkiin kävelykierrokselle ja vietämme siellä hieman vapaa-aikaa ennen paikallisen lounaan nauttimista. Maittavan lounaan jälkeen jatkamme viehättävään, keskiaikaiseen Ezen kylään, joka sijaitsee kukkulan huipulla 400 m merenpinnasta. Sijaintinsa johdosta kylää kutsutaan Kotkanpesäksi. Kuljemme kylän kapeilla mukulakivikaduilla pysähdellen ihailemaan komeita Välimeren näkymiä. Kiipeäminen oppaan kanssa kylän kapeita katuja ylös vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Vaihtoehtoisesti voi jäädä viettämään vapaa-aikaa kukkulan juurelle, jossa on useita kahviloita, putiikkeja ja matkamuistomyymälöitä. Vierailu Ezen parfyymi-tehtaassa perehdyttää tuoksujen maailmaan.

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X