Lähtö 21.8.2015 Värien & tuoksujen Provence – Barge-risteily Rhône-à-Sète-kanavaa pitkin 7 pv – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Sète – Palavas-Les-Flots – Aigues-Mortes- Callician – Arles

Provencen alue Välimeren rannalla tunnetaan yrttejä ja vihanneksia suosivasta keittiöstään ja tuoksujen, etenkin laventelin tuottajana. Myös ihastuttavat, värikkäät ja runsaskuvioiset provencelaiskankaat, joiden juuret juontavat aina 1500-luvulle asti, ovat tälle alueelle tyypillisiä. Alueen luonto on monin tavoin vaikuttava ja täynnä mielenkiintoista nähtävää. Teemme näissä maisemissa matkaa Rhône-à-Sète-kanavaa pitkin tyylikkäällä, hyvin varustetulla kanavaristeilijällä pysähtyen kananvarren valloittavissa kaupungeissa ja kylissä. Kaikissa kohteissa teemme opastetun kierroksen. Tutustumalla matkaohjelmaan huomaat, miten upeasta risteilyviikosta Provencen alueella pääset kanssamme nauttimaan. Laivalla matkan hintaan sisältyvät paitsi kaikki ruokailut herkulliseen ranskalaiseen tapaan, myös juomatarjoilu. Tämä on matka, joka avaa upeasti kevään kohti kesää!

.
”Olin viime vuonna Bargella sampanjaristeilyllä. Aivan mahtava reissu! Siksi olen varannut jo uuden Barge-risteilyn ystävieni kanssa. Aivan toista luokkaa kuin isoilla laivoilla ja mikä upea ja kaunis alus kaikkine tiloineen. Suosittelen lämpimästi!”
– Sirpa Kohvakka –

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Tällä risteilyllä koko laiva vain Kristina Cruises -risteilyvieraiden käytössä!

 

KC-matkanjohtajana tällä risteilyllä:

Ulla Rantamo

Matka- / retkiohjelma


Perjantai 21.8. HELSINKI – MARSEILLE – SÈTE

Lento Marseilleen ja kuljetus Séteen, missä m/s Anne-Marie odottaa. Laivaannousu ja majoittuminen hytteihin. Tervetulotilaisuudessa miehistön esittäytyminen. Illallinen.

Lauantai 22.8. SÈTE

Mont Saint-Clair -vuoren juurelle ja laguunimaisen, äyriäisistään kuuluisan Étang-De-Thau -järvialueen äärelle kasvanutta Séten kaupunkia kutsutaan alueensa Languedocin Venetsiaksi. Aamupäivällä vierailu kalastusta ja äyriäisten kasvatusta esittelevään Étang de Thau –museoon. Ihailemme kaunista järvimaisemaa ja maistelemme meren herkkuja. Iltapäivän kaupunkikierros tutustuttaa Sèten historialliseen keskustaan, sen ainutlaatuisiin kanavamaisemiin ja viehättäviin kujiin. Jatkamme Mont St Clair´lle, mistä avautuvat upeat maisemat. Näemme Saint-Clairin laella olevan ristin ja Notre Dame de la Saletten kappelin. Lounas ja illallinen laivalla.

Sunnuntai 23.8. SÈTE – PALAVAS-LES-FLOTS

Aamupäivä risteillään kohti Palavas-Les-Flots´n kylpyläkaupunkia. Iltapäivällä vierailu Camarguen härkiä kasvattavalle tilalle. Kiertoajelulla kuulemme tilan elämästä ja härkien kasvatuksesta ja sekä maistelemme tilan tuotteita ennen paluuta laivalle. Vapaa-aikaa tutustua omatoimisesti Palavas-Les-Flotsin kaupunkiin. Lounas ja illallinen laivalla.

Maanantai 24.8. PALAVAS-LES-FLOTS – AIGUES MORTES

Aamupäivä risteillään Rhônen kanavaa. Puoliltapäivin saavutaan Aigues Mortesiin, joka on perustettu jo ennen ajanlaskumme alkua. Marskimaa-alueella sijaitseva, muurin ympäröimä kaupunki on yksi Provencen alueen kauneimmista kaupungeista. Lounas ja illallinen laivalla.

Tiistai 25.8. AIGUES-MORTES  –  GALLICIAN

Risteily jatkuu. Seuraava kohteemme on Gallician, mistä iltapäivällä teemme retken Camargueen, joka vuonna 1970 rauhoitettiin kasvi- ja eläintieteelliseksi luonnonsuojelualueeksi. Tämä osa Rhônen suistoalueesta tunnetaan riisin viljelystä, suolan uuttamisesta, perinteisestä karjan kasvatuksesta sekä monimuotoisesta eläimistöstään. 400 eri lintulajia, kuuluisimpana vaaleanpunainen flamingo, levittäytyvät laajalle yli 85 000 hehtaarin alueelle. Vapaa-aikaa Sainte-Marie-la-Mer´n kaupungissa. Paluu laivaan. Lounas ja illallinen laivalla.

Keskiviikko 26.8. GALLICIAN – ARLES

Aamupäivä risteillään Rhône à Sèten ja Rhônen kanavia pitkin Arlesiin. Yli 2000-vuotisen historiansa ja useiden arkkitehtuuristen mestariteosten ansiosta Arles on kuin suuri ulkoilmamuseo. Kävelykierroksella näemme amfiteatterin, Roomalaisen teatterirakennuksen, Pyhän Trofimuksen kirkon ja luostarit sekä Konstantinuksen kylpylän. Jatkamme bussilla Tarasconiin vanhalle maatilalle, missä tuotetaan kuuluisaa Provencen oliiviöljyä. Omistajat ovat istuttaneet tilalleen 150 000 oliivipuuta. Alueeseen tutustutaan traktorin vetämillä heinäkärreillä istuen. Kuulemme oliivipuiden kasvatuksesta ja ”keltaisen kullan” – oliiviöljyn valmistuksesta sekä maistelemme tuotteita. Paluu Arlesiin bussilla. Lounas ja juhlaillallinen laivalla.

Torstai 27.8. ARLES – MARSEILLE – HELSINKI

Aamiaisen jälkeen laivastanousu, kuljetus Marseillen lentokentälle ja lento Helsinkiin.

 

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

                                           2 hh              1hh

Kansi 1                              2.395 €          4.045 €

Tutustu Barge-alukseen >>

 

Hintaan sisältyy

 • Lennot
 • Risteily m/s Anne-Marie -laivalla kahden hengen ilmastoidussa hytissä
 • Täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) ruokajuomineen (viini, olut, virvoitusjuomat) laivalla
 • Juomat baarista (viini, olut, virvoitusjuomat, ei kuitenkaan viinilistan viinit ja shamppanja)
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Pyörävuokraus sekä muut aluksen palvelut, kuten porealtaan käyttö
 • Kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
 • Lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Kristina Cruises –matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

21.8. Menolennot: LH2467/LH2262
Helsinki 6.30 – 8.05 Frankfurt 11.05 – Marseille 12.40

27.8. Paluulennot: LH2263/LH2466
Marseille 13.15 – 14.50 München 18.55 – Helsinki 22.20

Huom. lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Lentokentillä ja retkillä on paljon kävelyä. Vanhoissa kaupungeissa kadut voivat olla mukulakivipäällysteisiä ja epätasaisia.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
 • Kristina Cruises ei vastaa matkustajille tai matkatavaroille aiheutuneista vahingoista. Huolehdithan siitä, että myös matkavakuutuksesi on voimassa.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

 

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X