Lähtö 3.7.2015 Värien & tuoksujen Provence – Barge-risteily Rhône-à-Sète-kanavaa pitkin 7 pv – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Arles – Callician –  Aigues-Mortes –  Palavas- Les-Flots – Sète

Provencen alue Välimeren rannalla tunnetaan yrttejä ja vihanneksia suosivasta keittiöstään ja tuoksujen, etenkin laventelin tuottajana. Myös ihastuttavat, värikkäät ja runsaskuvioiset provencelaiskankaat, joiden juuret juontavat aina 1500-luvulle asti, ovat tälle alueelle tyypillisiä. Alueen luonto on monin tavoin vaikuttava ja täynnä mielenkiintoista nähtävää. Teemme näissä maisemissa matkaa Rhône-à-Sète-kanavaa pitkin tyylikkäällä, hyvin varustetulla kanavaristeilijällä pysähtyen kanavanvarren valloittavissa kaupungeissa ja kylissä. Kaikissa kohteissa teemme opastetun kierroksen. Tutustumalla matkaohjelmaan huomaat, miten upeasta risteilyviikosta Provencen alueella pääset kanssamme nauttimaan. Laivalla matkan hintaan sisältyvät paitsi kaikki ruokailut herkulliseen ranskalaiseen tapaan, myös juomatarjoilu. Tämä matka on kesän kohokohta!

.

”Olin viime vuonna Bargella sampanjaristeilyllä. Aivan mahtava reissu! Siksi olen varannut jo uuden Barge-risteilyn ystävieni kanssa. Aivan toista luokkaa kuin isoilla laivoilla ja mikä upea ja kaunis alus kaikkine tiloineen. Suosittelen lämpimästi!”
– Sirpa Kohvakka –

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulun sekä hinnat.

Tällä risteilyllä koko laiva vain Kristina Cruises -risteilyvieraiden käytössä!

 

KC-matkanjohtajana tällä risteilyllä:

Saura Paananen

Matka- / retkiohjelma


Perjantai 3.7. HELSINKI – MARSEILLE – ARLES

Lento Marseilleen. Paikallisessa ravintolassa nautitun lounaan jälkeen lähdemme maatilavierailulle Tarasconiin, missä tuotetaan kuuluisaa Provencen oliiviöljyä. Omistajat ovat istuttaneet tilalleen 150 000 oliivipuuta. Alueeseen tutustutaan traktorin vetämillä heinäkärreillä istuen. Kuljetus laivalle Arlesiin.  Laivaannousu ja majoittuminen hytteihin. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa.

Lauantai 4.7.  ARLES – GALLICIAN

Yli 2000-vuotisen historiansa ja useiden arkkitehtuuristen mestariteostensa ansiosta Arles on kuin suuri ulkoilmamuseo. Kävelykierroksella näemme amfiteatterin, Roomalaisen teatterirakennuksen, Pyhän Trofimuksen kirkon ja luostarit sekä Konstantinuksen kylpylän. Vapaa-aikaa. Iltapäivä risteillään Rhônejokea ja Rhône à Sète –kanavaa pitkin. Laiva yön Gallicianin laiturissa.

Sunnuntai  5.7. GALLICIAN – AIGUES-MORTES

Teemme retken Camargueen, joka vuonna 1970 rauhoitettiin kasvi- ja eläintieteelliseksi luonnonsuojelualueeksi. Tämä osa Rhônen suistoalueesta tunnetaan riisin viljelystä, suolan uuttamisesta, perinteisestä karjan kasvatuksesta sekä monimuotoisesta eläimistöstään. 400 eri lintulajia, kuuluisimpana vaaleanpunainen flamingo, levittäytyvät laajalle yli 85 000 hehtaarin alueelle. Vapaa-aikaa Saint-Marie-la-Mer´n kaupungissa. Iltapäivän m/s Anne-Marie kulkee kohti Aigues-Mortesia, jonne saavutaan alkuillasta.

Maanantai 6.7. AIGUES MORTES – PALAVAS-LES-FLOTS

Aigues Mortes on perustettu jo ennen ajanlaskumme alkua. Marskimaa-alueella sijaitseva, muurin ympäröimä kaupunki on yksi Provencen alueen kauneimmista kaupungeista. Turistijunaretki suolamuseoon. Iltapäivällä risteily jatkuu Palava-Les-Flots´n kaupunkiin, missä voi käydä kulkemassa omatoimisesti.

Tiistai 7.7. PALAVAS-LES-FLOTS – SÈTE

Vierailu Camarguen härkiä kasvattavalle tilalle. Kiertoajelulla kuulemme tilan elämästä ja härkien kasvatuksesta sekä maistelemme tilan tuotteita.  Iltapäivällä laiva jatkaa risteilyä kohteenaan Séte.

Keskiviikko 8.7. SÈTE

Étang-De-Thau-järvialueen äärelle kasvanutta Sèten kaupunkia kutsutaan alueensa Languedocin Venetsiaksi. Vierailu kalastusta ja äyriäisten kasvatusta esittelevään museoon. Ihailemme kaunista järvimaisemaa ja maistelemme meren herkkuja.  Iltapäivän kaupunkikierros tutustuttaa Sèten historialliseen keskustaan, sen ainutlaatuisiin kanavamaisemiin ja viehättäviin kujiin.  Jatkamme Mont St Clair´lle, mistä avautuvat upeat maisemat. Näemme Saint-Clairin laella olevan ristin ja Notre Dame de la Saletten kappelin.

Torstai 9.7. SÈTE – MARSEILLE – HELSINKI

Laivastanousun jälkeen bussimme suuntaa Marseille´n kaupunkiin. Kaupunkikierroksella näemme tärkeimmät nähtävyydet. Lounas. Kuljetus kentälle ja lento Helsinkiin.

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

                                           2 hh              1hh

Kansi 1                              2.465 €          4.115 € 

Tutustu Barge-alukseen >>

 

Hintaan sisältyy

 • Lennot
 • Risteily m/s Anne-Marie -laivalla kahden hengen ilmastoidussa hytissä
 • Täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) ruokajuomineen (viini, olut, virvoitusjuomat) laivalla
 • Juomat baarista (viini, olut, virvoitusjuomat, ei kuitenkaan viinilistan viinit ja shamppanja)
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Pyörävuokraus sekä muut aluksen palvelut, kuten porealtaan käyttö
 • Kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
 • Lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Kristina Cruises –matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Menolennot 3.7. LH2467/LH2262
Helsinki 6.30 – 8.05 München 11.05 – 12.40 Marseille

Paluulennot 9.7. LH1089/LH854
Marseille 19.00 – 20.40 Frankfurt 22.15 – Helsinki 01.40 (10.7.)

Huom. lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Lentokentillä ja retkillä on paljon kävelyä. Vanhoissa kaupungeissa kadut voivat olla mukulakivipäällysteisiä ja epätasaisia.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
 • Kristina Cruises ei vastaa matkustajille tai matkatavaroille aiheutuneista vahingoista. Huolehdithan siitä, että myös matkavakuutuksesi on voimassa.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X