Tervetuloa Barge-risteilylle!

Print the page

Raymonde_yleis

Risteilyvieraiden viihtymiseen ja vaivattomaan liikkumiseen kapeilla kanavilla ja matalien siltojen alitse  suunnitellut hotelliproomut, barget, on varusteltu mahdollisimman mukavasti rentouttavalle lomanvietolle. Vain 22 matkustajan ryhmä tekee tästä lomamuodosta yksilöllisen ja varmasti erilaisen risteilykokemuksen! 5 hengen miehistö huolehtii, että jokainen matkustaja voisi todella rentoutua ja nauttia matkasta. Matkanteko  proomulla on ihanteellinen tapa yhdistää mukavuus ja matkustaminen. Lähde matkaan kaksin, perheen tai ystävien kesken ja hurmaannu Ranskan charmista sekä monista ainutlaatuisista rikkauksista joita tämä alue tarjoaa. Kristina Cruises mahdollistaa tämän upean matkustusmuodon Ranskan maalaismaisemiin nyt ensi kertaa suomalaisille risteilyloman viettäjille!

Tutustu risteilyihin Barge-risteilyproomuilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

 

Palvelut aluksella

Barge-risteilyproomuilla matkan maisemia voit ihastella vaikka tilavassa Loungessa, jossa voit nauttia myös baarin palveluista. Oleskelutilasta aluksen peräänpäin sijaitsee ravintolasali, jossa tarjoillaan kaikki risteilyn herkulliset ateriat. Bargen keulassa on aurinkokansi, joka on varusteltu lepotuolein sekä aurinkovarjoin. Aivan keulassa on myös pieni poreallas. Matkustajien käytössä on myös lisämaksullinen langaton internetyhteys.

Raymonde_baari

Raymonde_ruokasali

Raymonde_baari2

anne-marie_poreallas

 

Raymonde_aurinkokansi

Kuvat ovat viitteellisiä. Sisustus vaihtelee laivoittain.

Tutustu risteilyihin Barge-risteilyproomuilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Majoitus

Aluksella on 12 ilmastoitua 10-11m2 ulkohyttiä Kaikissa hyteissä on ikkuna, televisio, radio, WC suihkulla, tallelokero.

Kuvat ovat viitteellisiä.

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

 

 

Rakennettu: Barge-risteilyproomut on rakennettu vuosina 2013-2014
Pituus:
39 metriä
Leveys:
5,05 metriä
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Ei
Matkustajamäärä:
24
Miehistöä:
5
Matkustajahyttejä:
12 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X