Lähtö 26.6.2015 Geneve, Saonejoki & Burgundi 7 pv, Barge-risteily – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Saint-Léger-sur-Dheune – Santenay – Chagny – Chalon – Saint-Jena-de-Losne – Petit-Ouge – Dijon

Tämä Barge-uutuusristeilymme vie läpi  Saône-et-Loiren ja La Côte d’Orin ihastuttavien maisemien. Olemmehan maailmankuulun viininviljelysalueen keskellä. Kukkulaiset ja rehevät maastot vihreine laitumineen ja metsineen vaihtuvat aitojen ja ainutlaatuisen pikkukaupunkien tunnelmiin saavuttaessa uuteen kohteeseen. Aluksemme matkatessa näillä kapeilla joki- ja kanavaosuuksilla pääsemme näkemään ja kokemaan maalaisranskalaista maisemaa aivan uudesta perspektiivistä. Ja mukava lisä on myös tutustuminen Sveitsin toiseksi suurimpaan kaupunkiin Geneveen!

.
”Olin viime vuonna Bargella sampanjaristeilyllä. Aivan mahtava reissu! Siksi olen varannut jo uuden Barge-risteilyn ystävieni kanssa. Aivan toista luokkaa kuin isoilla laivoilla ja mikä upea ja kaunis alus kaikkine tiloineen. Suosittelen lämpimästi!”
– Sirpa Kohvakka –

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Tällä risteilyllä koko laiva vain Kristina Cruises -risteilyvieraiden käytössä!

 

KC-matkanjohtajana tällä risteilyllä:

Saura Paananen

Matka- / retkiohjelma


 

Perjantai 26.6. HELSINKI – GENEVE – SAINT-LEGER-SUR-DHEUNE

Lento Helsingistä Geneveen, Sveitsin toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Kaupunkikierros tutustuttaa tärkeimpiin nähtävyyksiin. Lounaan jälkeen suunnataan Ranskaan, missä m/s Jeanine odottaa Saint-Léger-sur-Dheune´ssä (ajoaika n. 3 h). Laivaannousu. Tervetulotilaisuudessa miehistön esittäytyminen.

Lauantai 27.6. SAINT-LEGER-SUR-DHEUNE – SANTENAY  – CHAGNY

Aamun retkibussi vie Nolay´hin, mistä kuljemme Cirque du Bout du Monde´iin, joka on Natura 2000 nähtävyys ja luonnonsuojelualue. Cozannejoen pyörteet ovat uurtaneet uoman kalkkikivikallioon ja muodostaneet 25 m korkean vesiputouksen. Siirrymme muinaisten kelttien pyhälle kolmen ristin vuorelle Mont de Sène´lle, mistä 521 m korkeudesta avautuu maisema ympäröiviin laaksoihin, kukkuloille, viiniviljelmille, Saonejoen laaksoon, Morvanin ja Juran vuoristoon ja Alpeille. Paluureitti laivalle kulkee halki viiniviljelyalueen.

Sunnuntai 28.6. CHAGNY – CHALON-SUR-SAÔNE

Aamupäivä risteillään kohti Chalon-sur-Saônea. Halutessasi voit myös pyöräillä pitkin Doubsjoen rantatietä. Iltapäivällä vierähtää tutustumalla Chalon-sur-Saôneen, missä syntyi Joseph Nicéphore Niepce, valokuvauksen  pioneeri. Vanhassa kaupungissa näemme puuristikkorakenteiset,1400-1600-luvuilla rakennetut talot, Pyhän Vincentin katedraalin ja klassisia asuntoja 1600-1700 luvuilta. Kaupungin keskustassa maistelemme Côte Chalonnaise –viinejä.

Maanantai 29.6. CHALON-SUR-SAÔNE – SAINT-JEAN-DE-LOSNE

Risteily jatkuu Saint-Jean-de-Losne´a kohti. Halutessasi voit taittaa matkaa pyöräillen. Iltapäivä vietetään tutustuen Saint-Jean-de-Losne´n nähtävyyksiin: vuoden 1636 piirityksen muistomerkki, sairaalaksi vuonna 1658 perustettu Hôtel-Dieu, Gare d´Eau – vesiasema, 1500-luvulla goottilaiseen sekä renessanssityyliin rakennettu Johannes Kastajalle omistettu kirkko. Hotel de Ville´ssä maistelemme Burgundin alueen herkkuja.

Tiistai 30.6. SAINT-JEAN-DE-LOSNE – PETIT-OUGES 

Päivä vietetään leppoisasti Doubsjoella ohilipuvia maisemia seuraten, risteillen Petit-Ougesiin. Mahdollista myös pyöräillä. Jokaisella sululla, jonka läpi kuljemme, voit poistua laivasta ja vierailla hurmaavissa kylissä. Iltaseitsemän tienoilla saavutaan Petit-Ouges´iin.

Keskiviikko 1.7. PETIT-OUGES – DIJON

Aamupäivän m/s Jeanine risteilee Dijoniin. Iltapäiväretki Burgundin suuri viinireitti vie läpi arvostettujen viinitarhojen ja kylien. Pysähdymme yhdelle alueen monista viinitiloista maistamaan viiniä. Illalla juhlaillallinen.

Torstai 2.7. DIJON – PARIISI – HELSINKI

Laivastanousu. Kuljetus Pariisin lentokentälle (ajoaika n. 3,5 h) ja lento Helsinkiin.

 

Hinnat  ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

                                                    2hh                                 1hh

Kansi 1                                        2.395 €                              4.045 €

Tutustu Barge-alukseen >>

Hintaan sisältyy

 • Lennot
 • Risteily m/s Jeanine -laivalla kahden hengen ilmastoidussa hytissä
 • Täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) ruokajuomineen (viini, olut, virvoitusjuomat) laivalla
 • Juomat baarista (viini, olut, virvoitusjuomat, ei kuitenkaan viinilistan viinit ja shamppanja)
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Pyörävuokraus sekä muut aluksen palvelut, kuten porealtaan käyttö
 • Kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
 • Lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Kristina Cruises –matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Menolento 26.6. AY867
Helsinki 8.05 – Geneve 10.10

Paluulento 2.7. AY876
Pariisi 15.25 – Helsinki 19.15

Huom. Lentoajat ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Lentokentillä ja retkillä on paljon kävelyä. Vanhoissa kaupungeissa kadut voivat olla mukulakivipäällysteisiä ja epätasaisia.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
 • Kristina Cruises ei vastaa matkustajille tai matkatavaroille aiheutuneista vahingoista. Huolehdithan siitä, että myös matkavakuutuksesi on voimassa.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X