20.12.2016 Löytöretki 18 pv alk. 5 905 € Aasian risteily – Singapore & Indonesia, m/s Azamara Journey – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

All Inclusive
Singapore – Indonesia

alku_azka3 Pieni

Mitäpä jos antaisit itsellesi täydellisen joululahjan: hemmotteluloman hienostuneella risteilylaivalla, Indonesian vesillä? Trooppisilta saarilta löydät paratiisirannat ja riisiviljelmät, maailman suurimman buddhalaistemppelin ja kookkaimmat liskot. Puutarhamainen Singapore on loistokas alku matkallesi – käy katsomassa jouluun puettua Orchard Roadin bulevardia ja sen putiikkeja. Jouluaatto on herkuttelua ja oleilua, mutta joulunpyhät tarjoavat herkkuja silmille. Ensin ihailet Krakataun kuuluisaa tulivuorta, sitten Jaavan saaren ikivanhoja, pyhiä paikkoja. Pääset kuljeskelmaan Prambanan tornimaisten hindupyhättöjen katveeseen ja seuraamaan auringonlaskua Borobudurin pyramiditemppeliltä. Sitä koristavat sadat patsaat ja kohokuvat. Lombokilla saat lekotella valkoisilla hietikoilla. Sitten saavut Komodolle, dinosauruksilta näyttävien komodonvaraanien kotiin. Jumalten ja temppelien saarta Balia leimaa ainutlaatuinen henkisyys. Sen rantojen rauhasta nautit erityisesti hiljaisella pohjoisrannikolla. Ennen kotiinpaluuta voit kurkistaa vielä Singaporen moniin kasvoihin – ja maistella modernin kaupunkivaltion kielenvieviä ruokia.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina Cruises-matkanjohtaja

KC-matkanjohtaja

KC-matkanjohtaja PV

Pekka Virtanen

 

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 18 pv

20.12. ti         Lento Helsinki – Singapore
21.12. ke       Singapore, majoittuminen hotelliin
22.12. to       Singapore, hotelliyöpyminen
23.12. pe       Singapore, laivaan nousu. Lähtö klo 18.00
24.12. la        Päivä merellä
25.12. su       Krakatoan tulivuori, Indonesia (Laiva merellä) klo 08.00 – 13.00
26.12. ma      Semarang (Borobudur), Indonesia tulo klo 15.00
27.12. ti         Semarang (Borobudur), Indonesia lähtö klo 23.00
28.12. ke       Päivä merellä
29.12. to       Lombok, Indonesia klo 07.30 – 15.00
30.12. pe       Komodo, Indonesia klo 08.00 – 17.00
31.12. la        Benoa (Bali), Indonesia tulo klo 13.00
1.1. su           Benoa (Bali), Indonesia lähtö klo 21.00
2.1. ma          Celukan Bawang, Indonesia klo 07.00 – 19.00
3.1. ti             Päivä merellä
4.1. ke           Päivä merellä
5.1. to           Singapore tulo klo 08.00.
6.1. pe           Singapore, laivasta nousu. Paluulento Suomeen.

kartta_azka3 Joulu ja Uusi Vuosi KaukoidässäPidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun. Joissain satamissa laiva ei välttämättä pääse kiinnittymään laituriin ja jää ankkuriin. Tällöin maihinmeno tapahtuu venekuljetuksella, mikä vaatii normaalia fyysistä kuntoa ja kunnollisia jalkineita.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Menolento 20.12.2016 AY081
Helsinki 23.55 – Singapore 17.10 (21.12.2016)

Paluulento 6.1.2017 AY082
Singapore 23.55 – Helsinki 05.55 (7.1.2017)

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

   2hh               1hh

Club Interior sisähytti 6. tai 7. kansi                                               4 995
Club Oceanview ulkohytti 4. kansi                                                 5 340             7 465
Club Veranda parvekehytti 6. tai 7. kansi                                       5 905             8 505

Tutustu m/s Azamara Journeyyn >>

Hintaan sisältyy:

 • Risteily m/s Azamara Journeylla valitussa hyttiluokassa
 • Lento Helsinki – Singapore – Helsinki  lentokenttäkuljetuksineen
 • Matkaohjelman mukaiset hotelliyöpymiset Singaporessa
 • Matkaohjelman mukaiset retket ja ruokailut
 • Täysihoito laivalla
 • Risteilyllä valikoima alkoholijuomia, kansainvälisiä oluita sekä viinejä
 • Pullovesi, virvoitusjuomat, erikoiskahvit ja -teet
 • AzAmazing Evenings tapahtumailta Bodobudurissa
 • Palvelumaksut laivalla
 • Itsepalvelupesula
 • Satamamaksut ja muut viranomaismaksut
 • KC-matkanjohtajan palvelut

Risteilyn hintaan sisältyvät retket:

 • Singapore: kaupunkikierros
 • Singapore: Gardens by The Bay –kasvitieteellinen puutarha & SkyPark
 • Semarang: Jaavalainen ilta
 • Semarang: Borobudur
 • Lombok: Mataramin nähtävyydet
 • Komodo: Komodon jättiläisvaraanit
 • Bali: Balilaista taidetta ja käsityöperinnettä
 • Bali: Singaraja

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Tällä risteilyllä passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutusyhtiö Eurooppalaisen matkavakuutuksen voit ottaa kätevästi myyntitoimistostamme.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matka-/retkiohjelma

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) tarjoillaan laivalla alkaen tulopäivän illallisella. Azamara Journey viipyy usein kohdesatamissa koko päivän, joten retkien jälkeen on tällöin aikaa vielä tutustua myös omatoimisesti kohteisiin. Risteilyn hintaan sisältyy valikoima retkiä, jotka on esitelty matkaohjelmassa.

Tiistai 20.12. Helsinki

Kokoonnumme Helsingin lentokentällä myöhään illalla, josta suora yölento Singaporeen lähtee. Mukavaa matkan alkua!

Keskiviikko 21.12. Singapore

Tervetuloa Singaporeen, joka on todellinen etnisten kulttuurien sulatusuuni. Singapore on vilkas kaupunkivaltio, joka sijaitsee pienellä saarella Malakan niemimaan päässä. Singapore on kontrastien ja värien kaupunki sekä kulttuurien kohtaamispaikka. Saavuttuamme kaupunkiin majoitumme hotelliin ja nautimme maittavan illallisen ennen kuin on aika rentoutua ja valmistautua tulevan matkan kokemuksiin.

Torstai 22.12. Singapore

Vietämme koko päivän Singaporessa tutustuen sen moniin nähtävyyksiin kaupunkikierroksella. Tutustumme muun muassa siirtomaa-aikaiseen kaupunginosaan sekä kiinalaisiin kortteleihin. Vierailemme myös kansallisessa orkideapuutarhassa, jossa on esillä maailman suurin kokoelma orkideoita. Retken jälkeen lounas ja vapaa-aikaa illalla. Vietämme vielä yön hotellissa.

Perjantai 23.12. Singapore lähtö klo 18.00

Tänään nousemme upealle vasta remontoidulle m/s Azamara Journeylle ja pääsemme nauttimaan laivan palveluista. Alkuillasta aloitamme risteilyn.

Lauantai 24.12. Päivä merellä

Meripäivän vietto m/s Azamara Journeylla on yhtä hemmottelua. Nyt pääset nauttimaan kiireettä tämän tasokkaan laivan palveluista ja ohjelmista. Vietä päivää aurinkokannella nauttien ja kylmiä juomia siemaillen tai ota osaa johonkin monista päivän aktiviteeteista laivalla.

Sunnuntai 25.12. Päivä merellä, Krakataun tulivuori (Indonesia)

Elokuussa 1883 Krakataun tulivuori purkautui ennen näkemättömällä voimalla. Vielä tänä päivänä puhutaan, että purkaus on edelleen yksi kovaäänisimpiä lähihistoriassamme ja purkaus tuntui mittareissa ympäri maailman. Krakataun jälkeläinen Anak Krakatau nousi merestä vuonna 1930 ja on jatkanut kasvuaan sen jäkeen. Anak Krakatoa on aktiivinen tulivuori ja säännölliset pienet, laavaa, tuhkaa ja kiviä syöksevät purkaukset voivat tehdä välillä näyttävän esityksen. Vietämme päivän merellä ihastellen tulivuoren mahtavuutta matkalla kohti Semarangia.

Maanantai 26.12. Semarang (Borobudur, Indonesia)

Semarangin kauppasatama tunnetaan ehkä paremmin Indonesian yhtenä tärkeimmistä vientisatamista, mutta se on samalla portti alueen upeiden nähtävyyksien äärelle. UNESCOn maailmanperintölistalla oleva Borobudur on maailman suurin buddhalainen monumentti maailmassa, joka on Indonesian yksi suosituimpia turistikohteita. Borobudur sisältää jopa 2672 kohokuvapaneelia ja 504 buddhan patsasta. Horisontissa siintävät tulivuoret luovat upeaa kontrastia ja tunnelmaa auringonlaskuun. Laiva viipyy yön satamassa.

AzAmazing evening – Jaavalainen ilta
Pistäydymme muinaisen Indonesian tunnelmiin viettäessämme iltaa historiallisessa Lawang Setussa, ”tuhansien ovien rakennuksessa”. Lähdemme retkelle laivalla nautitun illallisen jälkeen. Indonesialla, kuten monella muullakin Aasian valtiolla on vahvat siirtomaaperinteet. Alankomaiden vaikutus näkyy myös Lawang Setun rakenteissa. Tosin sisälle päästyämme jätämme Eurooppalaisen historian taaksemme ja keskitymme nauttimaan paikallisten muusikoiden taidonnäytteistä ja uniikista Indonesialaisesta musiikista.

Tiistai 27.12. Semarang (Borobudur, Indonesia) lähtö klo 23.00

Vietämme vielä päivää Semarangissa ja suuntaamme koko päivän retkelle Borobuduriin.

Borobudur (n. 8,5 h)
Matkalla (ajoaika noin 3 tuntia) Boromburiin näemme Jaavan saareen dramaattiset maisemat. Perillä pääsemme näkemään ja kokemaan upean Borobudurin monumentin, jonka rakentamiseen vuosina 778-856 käytettiin yli 56 000 kuutiota savea. Vaikka tätä massiivista rakennusta tehtiin viiden sukupolven ajan, hylättiin se tuntemattomasta syystä vain vuosisata valmistumisensa jälkeen. Monumenttiin tutustumisen jälkeen nautimme buffet-lounaan ja katselemme paikallisten taiteilijoiden esitystä. Vierailemme hopeatehtaalla ja näemme batiikkivaatteiden esittelyä. Retken lopussa on vielä hieman vapaa-aikaa tuliaisostoksille.

Keskiviikko 28.12. Päivä merellä

Meripäivänä nautimme Azamara Journeyn tasokkaasta palvelusta.

Torstai 29.12. Lombok (Indonesia) lähtö klo 15.00

Suositun lomasaari Balin vieressä sijaitsee vähemmin tunnettu trooppinen paratiisisaari Lombok. Sitä kutsutaankin matkailijoiden keskuudessa ”koskemattomaksi Baliksi”. Rehevät metsät, upeat valkoiset hiekkarannat, vesiputoukset ja vaelluspolut, jotka kiemurtelevat läpi riisi- ja tupakkaviljelmien, ovat ominaista Lombokille. Täällä voi kokeilla esimerkiksi perinteistä Sasak-hierontaa, nauttia rantaelämästä tai ostaa tuliaisiksi vaikkapa aitoja helmiä. Lombok nimittäin tunnetaan yhtenä parhaista helmentuottajista maailmassa. Iltapäivällä matkamme jatkuu edelleen länteen kohti erikoista Komodon saarta.

Mataramin nähtävyydet (n. 5 h)
Mataramin kierroksemme alkaa Lingsarin 1700-luvun alussa valmistuneesta temppelistä, joka on tärkeä niin Lombokin balilaisille kuin myös Wetu Telu -islamilaisuuden kannattajille. Sen jälkeen tutustumme paikallisiin helmikauppiaisiin – Lombokin korkealaatuisia helmiä onnistuu saamaan täältä usein erittäin edullisesti. Kuten Bali, myös Lombok on tunnettu perinteisistä käsitöistään, mm. saviruukuista, puukaiverruksista ja erilaisista koreista, joiden materiaali voi olla vaikkapa rottinki tai banaaninlehti. Sesele-käsityötorilla näemme Lombokin runsasta valikoimaa. Retken lopuksi käymme vielä Nusa Tenggara Barat -museossa, missä on esillä mm. perinteisiä kris-tikareita ja kudonnaisia.

Perjantai 30.12. Komodo (Indonesia) lähtö klo 17.00

Komodolla vieraillaan usein sen ainutlaatuisten liskojen takia. Parhaimmillaan tämä Komodonvaraani elää yli 50-vuotiaaksi ja se voi kasvaa yli 10 metriseksi ja painaa yli 150 kiloa! Lajia esiintyy ainoastaan Komodon kansallispuistossa. Liskojen lisäksi Komodolla on myös runsaasti vedenalaista elämää, josta osoituksena on rikas koralliriutta, jossa asustaa satoja trooppisia kaloja, valaita, delfiinejä sekä merikilpikonnia.

Komodon jättiläisvaraanit (n. 2,5 h)
Komodon kansallispuiston vetonaula on komodonvaraani, varanus komodoensis, mailman suurin lisko. Englanniksi tämän esihistorialliselta dinosaurukselta näyttävän eläimen nimi on Komodo Dragon -lohikäärme. Komodon kansallispuisto on sekä Unescon maailmanperintökohde että biosfäärialue. Perillä pienryhmien oppaina toimivat puistonvartijat, joiden johdolla tehdään noin tunnin mittainen kierros. Kävelykierroksen aikana on mahdollista seurata varaaneja myös katselukorokkeelta.

Lauantai 31.12. Benoa (Bali, Indonesia)

Bali on tunnettu etenkin lumoavista temppeleistä, upeista rannoista sekä mahtavasta luonnosta. Saarella on vahvasti aistittavissa hengellisyys, Balin hindulaisuus. Monet kukka-asetelmat, uhrilahjat ja suitsukkeiden tuoksu täyttävät aistit heti saarelle saavuttaessa. Tuhannet kotitemppelit hajaantuvat ympäri saarta ja usein päivisin erilaiset uskonnolliset festivaalit valtaavat jonkin osan saarta. Moni kylä ammentaa leipänsä jollakin taiteellisella erikoisosaamisella: musiikki, tanssi, veistokset sekä upeat taidemaalaukset näkyvät katukuvassa. Vaikka Balilla on paljon upeita rantoja, myös sisämaasta löytyy mahtavaa vuoristomaisemaa.

Balilaista taidetta ja käsityöperinnettä (n. 4,5 h)
Retkellä tutustumme Balin monimuotoiseen ja rikkaaseen käsityöperinteeseen. Vierailemme Tohpatin batiikkikylässä, jossa saamme nähdä perinteistä vahavärjäysmenetelmää. Celukin kylä puolestaan on kuuluisa hopea- ja kultasepistään ja Mas-kylässä ovat Balin parhaat puukaivertajat. Sen lisäksi, että saamme ihailla ikiaikaista käsityötaitoa, näemme Gianyarin ja Batubulanin kauniita maisemia riisiterasseineen ja viehättävine kylineen. Retken kohteissa myös ostosmahdollisuus.

Sunnuntai 1.1. Benoa (Bali, Indonesia) lähtö klo 21.00

Vietämme vielä koko päivän Benoassa, josta käsin voi hyvin tutustua omatoimisesti lähialueisiin.

Maanantai 2.1. Celukan Bawan (Bali, Indonesia) lähtö klo 19.00

Siirrymme Balin toiseen kohdesatamaan, Celukan Bawangiin, joka sijaitsee saaren pohjoisrannikolla. Muun muassa Julian Robertsin tähdittämä elokuva Eat, Pray, Love kuvattiin näissä maisemissa. Tuliaisiksi voi löytää käsintehtyjä koruja, puuveistoksia ja tekstiilejä joistain monista myymälöistä. Celukan Bawangissa on valikoima ravintoloita, jotka keskittyvät balilaiseen ruokaan, jota pidetään yhtenä maailman monimutkaisimpana.

Singaraja (n. 5 h)
Aloitamme aamun ajomatkalla Singarajan kaupunkiin. Matkalla vierailemme Singarajan kuninkaallisessa palatissa, jota kutsutaan myös Puri Agung Singarajaksi. Palatsi edustaa pohjoisen Balin rikasta kulttuuriperintöä. Jatkamme Gedong Kirtyaan, jossa säilytetään tuhansia palmunlehdistä tehtyjä papyruksia. Jatkamme edelleen vanhaan Singarajan kaupunkiin ja vierailemme mahtavassa vuonna 1878 rakennetussa kiinalaisessa temppelissä. Vastapainoksi tutustumme myös Pura Bejin temppeliin joka edustaa tyypillistä värikästä pohjois-Balin arkkitehtuuria.

Tiistai 3.1. Päivä merellä

Meripäivänä nautimme Azamara Journeyn tasokkaasta palvelusta.

Keskiviikko 4.1. Päivä merellä

Meripäivänä nautimme Azamara Journeyn tasokkaasta palvelusta.

Torstai 5.1. Singapore

Saavumme aamulla Singaporeen. Teemme retken, joka esittelee kuvauksellista Singaporea. Vierailukohteenamme on Gardens By the Bay – kasvitieteellinen puutarha, joka yhdistää mielenkiintoisella tavalla luontoa ja nykyaikaista teknologiaa. Vierailemme myös Marina Bay Sandsissa, jossa halukkaat voivat vierailla upean SkyPark-rakennuksen näköalatasanteella. Yövymme laivalla ja nautimme risteilyn viimeisestä illasta.

Perjantai 6.1. Singapore – Helsinki

On tullut aika sanoa näkemiin m/s Azamara Journeylle. Aamiaisen jälkeen siirrymme bussilla hotellille, josta olemme varanneet ryhmälle päivähuoneet. Vapaa-aikaa kaupungilla. Nautimme illallisen ennen kuin siirrymme lentokentälle. Suora lento Helsinkiin lähtee illalla. Kiitos matkaseurasta!

Lauantai 7.1. Paluu Suomeen

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X