Uusia varausetuja Kristinan yhteismatkoille!

Kristinan matkoilla on lupa nauttia ja rentoutua! Yhteismatkalla saat enemmän irti lomastasi, kun sinun ei tarvitse murehtia kuljetuksista tai aikatauluista. Voit nautiskella matkaohjelmasta ja viihteestä tai esimerkiksi istua ihailemaan ohi lipuvia maisemia illallisen yhteydessä. Matkaohjelmat on usein suunniteltu niin, että aikaa jää halutessasi myös täysin omatoimiseen lomailuun.

Hyödynnä mukava varausetu ja lähde kanssamme matkalle vaikka isommalla ystäväporukalla!

Kuudestaan matkaan

Lähde Kristinan matkaan mukavalla ystäväporukalla! Kun teette yhdenaikaiset varaukset samalle matkalle vähintään 6 hengen seurueelle, saatte 100 € / hlö alennuksen. Etu ei koske Ropax-matkoja. Ystäväporukan etuvaraukset sähköpostitse tai puhelimitse.

Hotelli ja paikoitus veloituksetta

Aikainen lennon lähtö Helsingistä ja pitkä ajomatka edessä? Ei hätää. Tarjoamme pääkaupunkiseudun  ulkopuolelta tuleville asiakkaillemme hotellimajoituksen Airport Hotel Skylinessa ja parkkipaikan autollesi matkan ajaksi veloituksetta. Tämä etu koskee vuoden 2023 lähtöjä, joiden lento Helsingistä lähtee aamulla ennen klo 9.00. Mainitse edusta varauksen yhteydessä.

Retkipaketti veloituksetta ennakkovaraajalle

Ennaakkovaraajan etuna  Kanariansaarten ja Karibian risteilyillä sekä Oma laiva -lähdöollä m/s Swiss Pearlilla sekä m/s Seine Princessillä tarjoamme 3 retken retkipaketin veloituksetta kaikille varauksen matkustajille. Huomioithan, että veloituksettomia retkipaketteja on saatavilla matkoittain vain rajoitettu määrä.

Yhden hengen matkat

Matkustatko yksin? Kristinan yhteismatkat ovat suosittuja myös yksin matkustavien keskuudessa. Oma laiva – lähdöille olemme varanneet useita hyttejä yhden hengen käyttöön vain pienellä lisämaksulla. Lue lisää tästä.

 

Tutustu tästä Kristinan yhteismatkatarjontaan

Huomoithan seuraavat seikat:

  • Kahta tai useampaa etua ei voi käyttää samalle matkalle
  • Kuhunkin matkaan voimassa olevat edut on esitelty matkan Hintatiedot-välilehdellä
  • Edun saa käyttöön mainitsemalla siitä varausviestissä tai varauksen yhteydessä.