Viiden valtion visiitti 1.9 – 8.9.2012 Lähettänyt Eila ja Hannu Hursti 10.9.2012

Print the page
Olipa taas kerran mukava risteily Välimerellä jo viides meillä, nyt oli ihana Eija Koriseva solistina tansseissa. Opimme tuntemaan Eijan ja hänen elämänkumppaninsa vähän paremmin, istuimme viimeisenä iltana Nautilus Loungessa yli puolen yön meitä oli viisi pariskuntaa ja juttua riitti.Retket olivat ihan mukiinmeneviä ja terveisiä kaikille mukanaolleille. Tanssia sai joka ilta hyvän musiikin tahdissa. Retkillä kävimme Kroatian Splitissä, Slovenian Koperissa, Venetsiassa, Korfun saarella, Messinassa, Maltalla, kyllä siinä tuli monta maata kierrettyä. Retkioppaissa oli minun mielestä hirveä ero oli hyviä ja huonoja,terkkuja vaan.

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Risteilyillä valikoimaa riittää!

Risteilyjen pituus 5-18 pv, matkoja erilaisilla ja persoonallisilla laivoilla, suomeksi tulkattuja retkiä kaikilla risteilyillä, risteilyjä eri puolilla maailmaa.

Kristinan matkanjohtaja:

On risteilyammattilainen, joka hoitaa käytännön järjestelyt Helsingistä alkaen, on matkalla aina ryhmää varten niin laivalla kuin tulkkaamassa Kristina Cruisesin järjestämillä retkillä, risteilee 15-40 matkustajan kanssa.

X