Reseptikirja Dégustation – makumatka maailmalle


Tilaa omasi nyt!

M/S Kristina Katarinan ravintola Auroralle myönnetyn Rôtisseurs-kilven luovutuksen yhteydessä julkaistiin myös  Dégustation – Makumatka maailmalle -reseptikirja, joka vie sinut kiehtovalle kulinaariselle kierrokselle – Skandinavian ja Länsi-Euroopan maihin, Välimeren kalatorien äärelle sekä chililtä ja kookokselta tuoksuviin karibialaistunnelmiin.

Kirja on myös kurkistus m/s Kristina Katarinan keittiöön. Kaikki ohjeet pohjautuvat laivan Aurora-ravintolassa tarjoiltaviin hienostuneisiin maistelumenuihin. Täydellisissä, harmonisissa ateriakokonaisuuksissa hyödynnetään risteilyalueiden erikoisuuksia, paikallisia raaka-aineita ja valmistustekniikoita.

Mukana on helppoja ja haastavampia reseptejä hyvine vinkkeineen. Pian kotonasi herkutellaan kenties kassavakeitolla, Risotto Nerolla ja aprikoosi-semifreddolla. Kirjan avulla loihdit loistokkaan gourmet-aterian – ja tuot ruokapöytääsi risteilymatkojen unohtumattomimmat makumuistot.

Mies tekstien ja reseptien takana on m/s Kristina Katarinan keittiöpäällikkö Eero Aho.


Kirjan tilaushinta on 30€
 postitettuna Suomessa olevaan osoitteeseen. Reseptikirja on ostettavissa myös m/s Kristina Katarinalta.

Tilaa Dégustation – Makumatka maailmalle -reseptikirja alla olevasta ”Varaa tämä risteily” -linkistä

Reseptikirjan toimittaminen

Kun tilaat reseptikirjan on-line varausjärjestelmän kautta, maksu kirjasta veloitetaan heti tilauksen yhteydessä. Käsittelemme tilauksesi välittömästi toimistoaikaan ma-pe klo 9-17.

Maksun voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla:

• Nordea
• Osuuspankki
• Sampo Pankki
• S-Pankki
• Tapiola Pankki
• Aktia / Säästöpankki / POP Pankki

tai Luottokunnan maksukorteilla:

• Visa (Credit/Debit)
• VisaElectron
• MasterCard (Credit/Debit)

Tilaukset myös puhelimitse puh. 05-211 44 tai sähköpostitse info@kristinacruises.com
Puhelimitse tai sähköpostiviestillä tilatut reseptikirjat toimitetaan sen jälkeen, kun maksusuoritukset näkyvät Kristina Cruisesilla.

 

Matkahaku

ropax-risteilyt-laatikko

Uutiskirje- ja esitetilaus

Tilaa Kristina Cruises -uutiskirje sähköpostiisi ja esite kotiisi

Tilaa tästä >>

Kristina – risteilymatkanjärjestäjäsi

Risteily kanssamme on ennen kaikkea lomaa aikuiseen makuun. Tarjoamme laajasti erilaisia risteilylomia maailman merillä ja joilla. Yhteistä näille matkoille ovat sisältörikkaat kokonaisuudet, kiehtovat käyntikohteet, Kristinan kokeneet matkanjohtajat sekä mielenkiintoiset suomeksi opastetut retket.

X