Keski-Välimeren risteilyllä 19.-26.10.2013

Print the page

Kristina Katarina Välimeren risteilyllä KotorissaKymmenen vuotta olen suunnitellut Kristina Cruisesin risteilyä, joka kevät tilannut uudet esitteet, lukenut ohjelman, retket, tarjoilut, aistinut risteilyn atmosfäärin. Sama toistui syksyisin.

Tuttavat kävivät, hykertelivät tyytyväisinä, kuka monettakin kertaa. Suomalainen henkilökunta, kaikki kuin kotona, mutta paljon enemmän!

Vihdoin unelmani toteutui.

Eilen Hki-Vantaalla tapasin ensimmäisen Kristina Cruiseslaisen, hän tarttui hymyillen olkaani. Tervetuloa, tervetuloa! Kerroin olevani eka risteilylläni ja suurin odotuksin, johon hän ; ainoa vika on koukutus.

Illalla avasin hyttini oven. Kurkistin pyöreästä ikkunasta: meri kimmelsi, edessäni idyllinen Splitin vanhakaupunki. Täysikuu mollotti ja vinkkasi silmää; tästä se alkaa! Hymyilin.

Täydellistä!

Sirpa

Matkahaku

ropax-risteilyt-laatikko

Uutiskirje- ja esitetilaus

Tilaa Kristina Cruises -uutiskirje sähköpostiisi ja esite kotiisi

Tilaa tästä >>

Kristina – risteilymatkanjärjestäjäsi

Risteily kanssamme on ennen kaikkea lomaa aikuiseen makuun. Tarjoamme laajasti erilaisia risteilylomia maailman merillä ja joilla. Yhteistä näille matkoille ovat sisältörikkaat kokonaisuudet, kiehtovat käyntikohteet, Kristinan kokeneet matkanjohtajat sekä mielenkiintoiset suomeksi opastetut retket.

X