Itä-Karibian risteilyllä 20.2.-2.3.2013

Print the page

Itä-Karibian risteilylläKuulun siihen joukkoon suomalaisia naisia, jotka ovat ylittäneet keski-iän, ovat kohtalaisen hyvin toimeentulevia ja joille kaikenlaiset kulttuurielämykset ovat tärkeitä. Monille meistä myös matkustaminen kuuluu kulttuuriharrastuksiin. Me emme erikoisemmin välitä ns. rantalomista, jotka silti joskus voivat olla paikallaan. Mieluiten matkalla pitää olla todellisia kulttuurikohteita

Karibian-risteily tuli ystäväni kanssa puheeksi pian sen jälkeen, kun olimme olleet Mustanmeren-risteilyllä. Siellä kulttuuria olivat mm. Odessassa nähdyt Potemkinin portaat, jotka ovat kuuluisat Eisensteinin elokuvasta ’Panssarilaiva Potemkin’, ja Istanbulin Konstantinuksen pylväs, jonka juurelle Mika Waltari on romaanissaan ’Johannes Angelos’ sijoittanut päähenkilön teloituksen.

Karibian-matka alkoi todella kiinnostaa, kun huomasin, että kohteena on mm. Santo Domingo. Luin muutama vuosi sitten Nobel-palkitun kirjailijan Mario Vargas Llosan romaanin ’Vuohen juhla’. Se kertoo diktaattori Trujillon murhasta. Kirja teki minuun suuren vaikutuksen ja nyt ajattelin, että voisi nähdä ne paikat, joita romaanissa kuvataan.

Lisäksi voisin mainita sen, että Kristina Cruisen matkoilla on kiinnostavia luennoitsijoita. Myös ne houkuttelevat lähtemään matkaan.

Matkahaku

ropax-risteilyt-laatikko

Uutiskirje- ja esitetilaus

Tilaa Kristina Cruises -uutiskirje sähköpostiisi ja esite kotiisi

Tilaa tästä >>

Kristina – risteilymatkanjärjestäjäsi

Risteily kanssamme on ennen kaikkea lomaa aikuiseen makuun. Tarjoamme laajasti erilaisia risteilylomia maailman merillä ja joilla. Yhteistä näille matkoille ovat sisältörikkaat kokonaisuudet, kiehtovat käyntikohteet, Kristinan kokeneet matkanjohtajat sekä mielenkiintoiset suomeksi opastetut retket.

X