Skandinavia, Lähettänyt Tanja Nousiainen 06.09.2010

Print the page

Upea risteily elokuussa 2010: Islanti, Färsaaret, Shetlanninsaaret ja Skandinavia!! Islannin upeat, erilaiset maisemat! Färsaarten ja Shetlanninsaarten lammaslaitumet. En unohda tätä reissua koskaan. Henkilökunta laivalla aivan mahtavaa!! Laivalle oli käsittämättömän helppo kotiutua. Erityiskiitos Juhalle ja Tanelle moitteettomasta palvelusta 🙂 Retket olivat mielenkiintoisia ja retkioppaat osaavia. Kiitos eritoten Minnalle! Kiitos myös sympaattiselle risteilyisännällemme Tuomolle!

Toivon pääseväni uudestaan laivalle mahdollisimman pian. Kristina Cruisesiin on niin helppo jäädä koukkuun!! 🙂

Edelliseen lisäten.. Sää Islannin reissulla oli mitä parhain. Parempaa tuskin olisi voinut toivoa! Vaikka valaita ei nähtykään, sitkeästä kannella kököttämisestä huolimatta, ei haittaa; kuuma kaakao ja hyvä seura pelastavat aina 🙂 Ja delfiinejä kyllä nähtiin. Ja luennotsijavieras ja aihe olivat mahdottoman milenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä. En voi muuta kuin antaa Kristina Cruisesille JA Reginalle arvosanan 10+++ ja kokeilla seuraavaksi uutta laivaa. Toivottavasti se loma koittaa pian.

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X