Löytöretki Välimerellä 18.-25.8.2012 Lähettänyt Eira ja Taisto Taurén 13.9.2012

Print the page
Syntymäpäiväristeilyhän se oli. Tämä meille outo lomanviettotapa toteutui palapelin viimeisen osan loksahtaessa paikoilleen: Sopivaan aikaan tullut tarjous, syntymäpäivänvieton pako, peruuntunut Norjan-matka, keväällä Kristina Katarinan tapaaminen Kanarialla, Kristina Cruisesilla palvelleet ystävät, ja ennen kaikkea laivan reitti romaanisella kielialueella. Kolme tuttua kaupunkia ja neljä uutta kiinnostavaa paikkaa. Sää suosi matkaa, ja palvelujen toimiminen laivalla oli mahtava! Orkesteri aloitti banaalilla repertuaarilla, mutta kun taitava risteilyisäntä tarttui sen esityksiin toimien v.t. laulusolistina, muuttui tunnelma täysosumaksi. Ja kun Jukka eräässä illassa vetäisi ”Seeman, lass das träumen” saksaksi, totesin hänen olevan tämänkin alan varsinaisia taitajia. Muutkin muusikot näyttivät taitonsa, pianon taitaja ”Louis Armst rong”, erästä Marxin veljestä muistuttava basisti ja toisetkin. Joten viihdyimme!

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Risteilyillä valikoimaa riittää!

Risteilyjen pituus 5-18 pv, matkoja erilaisilla ja persoonallisilla laivoilla, suomeksi tulkattuja retkiä kaikilla risteilyillä, risteilyjä eri puolilla maailmaa.

Kristinan matkanjohtaja:

On risteilyammattilainen, joka hoitaa käytännön järjestelyt Helsingistä alkaen, on matkalla aina ryhmää varten niin laivalla kuin tulkkaamassa Kristina Cruisesin järjestämillä retkillä, risteilee 15-40 matkustajan kanssa.

X