Länsi-Karibian risteily 9.-20.2.2013, Lähettänyt Krisse 25.2.2013

Print the page

Kiitokset Akulle & koko miehistölle erittäin mielenkiintoisesta Länsi-Karibian risteilystä!
Hieno reitti & erinomaiset retket; oli ikimuistoista päästä muutaman metrin etäisyydeltä seuraamaan Panamax-luokan aluksen lipumista Gatúnin sulun läpi.

Jamaikan retkellä selvisi tutun laulun säkeen ’ackee rice, salt fish are nice’ merkitys, mutta Rose Hall-retken jälkeen en löytänyt kuvistani Annie Palmerin haamua – näkyvätköhän haamut digikuvissa? Johnny Cashin Balladissa Annie Palmerista Annie tuntuu kyllä olevan läsnä.

Meripäiviä oli välissä sopivasti – muka lepoa; risteilyisäntä, laivan orkesteri, matkanjohtajat, erinomainen luennoitsijavieras ja upeaääninen Saska järjestivät niin paljon mukavaa ohjelmaa, että eipä lepäämiseen (eikä komentosiltavierailuihin) paljoa aikaa jäänyt. Erityiskiitokset Jukalle liikuttavasta Virta-tulkinnasta.

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Risteilyillä valikoimaa riittää!

Risteilyjen pituus 5-18 pv, matkoja erilaisilla ja persoonallisilla laivoilla, suomeksi tulkattuja retkiä kaikilla risteilyillä, risteilyjä eri puolilla maailmaa.

Kristinan matkanjohtaja:

On risteilyammattilainen, joka hoitaa käytännön järjestelyt Helsingistä alkaen, on matkalla aina ryhmää varten niin laivalla kuin tulkkaamassa Kristina Cruisesin järjestämillä retkillä, risteilee 15-40 matkustajan kanssa.

X