Länsi-Eurooppa ja Välimeri, Lähettänyt u-m 12.11.2011

Print the page

Kotiin palattua on aika kiittää!

Erityiskiitos ”vanhoille” ihanille; Allille, Juhalle, Tuijalle, Artolle ja Sadulle sekä ”uudemmille”; Kaisulle ja Marikalle huolenpidosta! Kiitokset myös ”hyttitytölle”, joka yritti auttaa minua ilmastointiongelmissa (4127). Risteily Maltalta Madeiralle irrotti hyvin arjesta, jälleen kerran. Olin toista kertaa Katarinalla, mutta Kristina Cruisesilla tämä oli 17. kerta. Se puhukoon puolestaan…

Kapteeni Kaikkonen teki viisaan päätöksen myrskyn koetellessa. Kun tuulta on 10-20m/s ja aallonkorkeus 5m, on parempi tehdä uusi reittisuunnitelma, vaikka Casablancan poisjääminen varmaan meitä kaikkia harmittikin.

Risteily on tällä erää ohi, Karibia mielessä… muistoissa vanha rouva Regina ja Reginan henki. Kunpa se tulisi ihan oikeasti vielä takaisin! Kiitos!

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Risteilyillä valikoimaa riittää!

Risteilyjen pituus 5-18 pv, matkoja erilaisilla ja persoonallisilla laivoilla, suomeksi tulkattuja retkiä kaikilla risteilyillä, risteilyjä eri puolilla maailmaa.

Kristinan matkanjohtaja:

On risteilyammattilainen, joka hoitaa käytännön järjestelyt Helsingistä alkaen, on matkalla aina ryhmää varten niin laivalla kuin tulkkaamassa Kristina Cruisesin järjestämillä retkillä, risteilee 15-40 matkustajan kanssa.

X