Länsi-Eurooppa ja Välimeri, Lähettänyt Nimim. ”Kirjat kertovat myös lukijoiden tarinaa…” 09.05.2011

Print the page

Kierrätystapahtumasta tänään poimimani kirja on seilannut Reginalla v. 2006, seuraava lukija sai sen maissa vuonna 2008, jolloin mainitsi veljensä ja kälynsä olevan risteilyvieraitanne ja kun hän lopulta sai kirjan luettua vuonna 2011, oli hän itsekin edellisenä vuonna käynyt Reginalla. Pari maakrapua on lukenut kirjan välissä, mutta nyt sen löysin minä, joka olen viikon päästä lähdössä testaamaan Katarinaa – kirja lähtee varmasti mukaan ja toivottavasti myös uudessa paatissa on kirjasto, jonne voin teoksen jättää sen luettuani. Mörökölli vieköön, jos emme kuule mitä kirjalle seuraavaksi tapahtuu. Mutta kylläpä Suomi on pieni maa tai sitten suurin osa suomalaisia matkustaa Kristinan kyydissä…

http://www.bookcrossing.com/journal/4260880/

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Risteilyillä valikoimaa riittää!

Risteilyjen pituus 5-18 pv, matkoja erilaisilla ja persoonallisilla laivoilla, suomeksi tulkattuja retkiä kaikilla risteilyillä, risteilyjä eri puolilla maailmaa.

Kristinan matkanjohtaja:

On risteilyammattilainen, joka hoitaa käytännön järjestelyt Helsingistä alkaen, on matkalla aina ryhmää varten niin laivalla kuin tulkkaamassa Kristina Cruisesin järjestämillä retkillä, risteilee 15-40 matkustajan kanssa.

X