Länsi-Eurooppa ja Välimeri, Lähettänyt Merja Kautto 06.03.2011

Print the page

Olimme mieheni kanssa viikolla 9 Itävälimeren risteilyllä. Olimme alunperin suunnitelleet menevämme Egyptin risteilylle, mutta pohjoisen Afrikan epäväkaa tilanne muutti niin meidän kuin varustamonkin suunnitelmat. Lähdimme siis korvaavalle risteilylle, joka täytti meidän kaikki odotukset. Henkilökunnan valoisa ja avulias käytös sekä asiakaslähtöinen tapa suhtautua vieraiden viihtyvyyteen miellytti meitä. Erityinen kiitos risteilyisännälle monipuolisesta osaamisesta asiakkaiden informoinnissa ja viihdyttämisessä. Laivalle valittu bändi osasi mukautua tilanteeseen niin pikkukokoonpanoilla kuin tanssiorkesterinakin. Kiitos siitä. Monipuolinen ruokailumahdollisuus antoi vapaat kädet valita mieleiset ruoat ja paikat missä nauttia maukkaista ruuista sekä hyvästä ja nopeasta palvelusta. Voimme suositalla risteilukokonaisuutta myös ei vielä eläkeiän saavuttaneille risteilyasiakkaille.

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Risteilyillä valikoimaa riittää!

Risteilyjen pituus 5-18 pv, matkoja erilaisilla ja persoonallisilla laivoilla, suomeksi tulkattuja retkiä kaikilla risteilyillä, risteilyjä eri puolilla maailmaa.

Kristinan matkanjohtaja:

On risteilyammattilainen, joka hoitaa käytännön järjestelyt Helsingistä alkaen, on matkalla aina ryhmää varten niin laivalla kuin tulkkaamassa Kristina Cruisesin järjestämillä retkillä, risteilee 15-40 matkustajan kanssa.

X