Länsi-Eurooppa ja Välimeri, Lähettänyt Leena 06.06.2011

Print the page

Terveiset Viiden valtion visiitiltä keväältä 2011. Harmitti ennen risteilylle lähtöä, mitkä kaikkea olisi viikonajalla voinut kotona tehdä. Vaan kyllä kannatti lähteä: osallistuimme joka päivä kaikille mahdollisille retkille. Opastus oli ensiluokkaista ja kohteet todella mielenkiintoisia. Omaa aikaa oli varattu retkien oheen sopivasti. Aikataulut pitivät hyvin. Ruoka oli erinomaista, olo rentoa, rauhallista ja laivan ohjelma mukavaa. Ja miten risteilylle voi sattua niin mukavia ihmisiä ja useimmat heistä olivat mukana jo ties kuinka monetta kertaa. Suosittelen lämpimästi kaikille. Nettiin vain klikkailemaan. Kyllä meistä pidettiin hyvää huolta ja retki toimi vielä kaiken lisäksi – ihme ja kumma: lähtölaukauksena omaan kuntoremonttiin. Seuraavaa matkaa pitää katsoa, kun työ sen sallii. Matkanjärjestäjä on kuitenkin jo selvä. t. Leena ja Pauli

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Risteilyillä valikoimaa riittää!

Risteilyjen pituus 5-18 pv, matkoja erilaisilla ja persoonallisilla laivoilla, suomeksi tulkattuja retkiä kaikilla risteilyillä, risteilyjä eri puolilla maailmaa.

Kristinan matkanjohtaja:

On risteilyammattilainen, joka hoitaa käytännön järjestelyt Helsingistä alkaen, on matkalla aina ryhmää varten niin laivalla kuin tulkkaamassa Kristina Cruisesin järjestämillä retkillä, risteilee 15-40 matkustajan kanssa.

X