Karibianmeri, Lähettänyt Riku Leminen 21.01.2011

Print the page

Tein aikanaan 9 ihanaa risteilyä Kristina Reginalla (4 Kanarian risteilyä, Länsi-Euroopan kierroksen, Malagasta Kanarialle, Kanarialta Kap Verdelle, Senegaliin ja Gambiaan ja pari risteilyä Välimerellä).

Nyt sitten varasin ensimmäisen risteilyn Kristina Katarinalla Kap Verdeltä Karibialle. Olo on kuin olisi vieraisiin lähdössä. 🙂 Pikkaisen on vielä Reginaa ikävä. Taidan käydä Turussa tervehtimässä sitä? Eiköhän Kristina Cruisesin upea henkilökunta ole saanut loihdittua Reginan hengen myös Katarinalle.

Upeaa päästä ensimmäiselle Karibialle suuntautuvalle Kristiina Katarinan risteilylle.

Suosittelen myös Kanarian risteilyjä. Ne ovat paljon mielenkiintoisempia kuin äkkiseltään tuntuu. Niillä saa erilaisen kuvan saarista kuin tavallisella hotellilomalla. Tein kerran kolme risteilyä peräkkäin (2 Kanarian risteilyä ja Kanarialta Kap Verdelle, Senegaliin ja Gambiaan). Se on edelleen paras lomakokemukseni.

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Risteilyillä valikoimaa riittää!

Risteilyjen pituus 5-18 pv, matkoja erilaisilla ja persoonallisilla laivoilla, suomeksi tulkattuja retkiä kaikilla risteilyillä, risteilyjä eri puolilla maailmaa.

Kristinan matkanjohtaja:

On risteilyammattilainen, joka hoitaa käytännön järjestelyt Helsingistä alkaen, on matkalla aina ryhmää varten niin laivalla kuin tulkkaamassa Kristina Cruisesin järjestämillä retkillä, risteilee 15-40 matkustajan kanssa.

X