Karibianmeri, Lähettänyt Riku Leminen 21.01.2011

Print the page

Tein aikanaan 9 ihanaa risteilyä Kristina Reginalla (4 Kanarian risteilyä, Länsi-Euroopan kierroksen, Malagasta Kanarialle, Kanarialta Kap Verdelle, Senegaliin ja Gambiaan ja pari risteilyä Välimerellä).

Nyt sitten varasin ensimmäisen risteilyn Kristina Katarinalla Kap Verdeltä Karibialle. Olo on kuin olisi vieraisiin lähdössä. 🙂 Pikkaisen on vielä Reginaa ikävä. Taidan käydä Turussa tervehtimässä sitä? Eiköhän Kristina Cruisesin upea henkilökunta ole saanut loihdittua Reginan hengen myös Katarinalle.

Upeaa päästä ensimmäiselle Karibialle suuntautuvalle Kristiina Katarinan risteilylle.

Suosittelen myös Kanarian risteilyjä. Ne ovat paljon mielenkiintoisempia kuin äkkiseltään tuntuu. Niillä saa erilaisen kuvan saarista kuin tavallisella hotellilomalla. Tein kerran kolme risteilyä peräkkäin (2 Kanarian risteilyä ja Kanarialta Kap Verdelle, Senegaliin ja Gambiaan). Se on edelleen paras lomakokemukseni.

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X