Kanariansaaret, Lähettänyt Oili Sarja 08.01.2012

Print the page

Kiitos mukavasta risteilystä 30.11.-7.12.2011 Kanarian Saarten vesille ! Oli mielenkiintoista päästä käymään Hierrolla ja Palmalla.Molemmat retket olivat hyviä ja samoin oli kivaa kun pääsi omin neuvoin käymään Las Palmasissa ja Santa Cruzissa sekä Lanzarotella, jossa oli ilmainen bussikuljetus pikkujunalle. Kiitän myös laivan erinomaista a la carte -ruokaa. Ainoa mikä aiheutti pettymyksen oli uima-allas johon oli liian vaikea päästä varsinkin kun ulkoporras on kovin korkea. Ehkä sen voisi korjata ? Loppumatkasta oli niin kova merenkäynti että allas pitikin tyhjentää. Olisi ollut mukavaa tietää mitä vanhasta Konstantin Simonovista oli säilytetty laivan remontin aikana. Kylpyhuoneen kauniit vaaleanpunaiset kaakelit olivat varmaankin alkuperäiset ? Aikoinaan matkustin usammankin kerran laivan ”äitimuodolla” Leningradiin mutta muistini ei ulotu niin pitkälle että osaisin vastata tähän kysymykseen. Kiitos myös viihdeohjelmasta ! Hytti oli siisti ja nätti varsinkin sen jälkeen kun ostin ikkunalaudalle pienen kukkakimpun, joka säilyi kaatumatta meren tyrskyissäkin muovimukissa. Oili Sarja

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Risteilyillä valikoimaa riittää!

Risteilyjen pituus 5-18 pv, matkoja erilaisilla ja persoonallisilla laivoilla, suomeksi tulkattuja retkiä kaikilla risteilyillä, risteilyjä eri puolilla maailmaa.

Kristinan matkanjohtaja:

On risteilyammattilainen, joka hoitaa käytännön järjestelyt Helsingistä alkaen, on matkalla aina ryhmää varten niin laivalla kuin tulkkaamassa Kristina Cruisesin järjestämillä retkillä, risteilee 15-40 matkustajan kanssa.

X