Jokiristeilyt, Lähettänyt Päivi Apajalahti 19.12.2011

Print the page

Terveiset ja Kiitokset Kristina Cruisesin järjestämästä jokiristeilystä loppupeleissä Frankfurtista aloitettiin, kun tuli jännitystä matkalle koska Reininvesi matalalla ja Koblenzistä löytyi joesta pommi joka sitten onnellisesti purettiin. Frankfurt oli hieno paikka ja hyvä kaupunkikierros ja joulutori. Laiva oli aivan mahtava. Palvelu erinomaista samoin ruuat ja etenkin niiden esillepano. Laivalla oli sopivasti Kristinan puolesta järjestettyä mielenkiintoista ohjelmaa. Aivo – ja oikeata jumppaa jne. Sateli välillä vettä muttei tuo paljon haitannut risteilyohjelmaa. Risteilyohjelma oli hyvin mietitty ja järjestelyt onnistuivat hyvin aina Helsingistä Helsinkiin. Strasbourg oli hieno kanavakaupunki jossa oli myös erityisen paljon reitillämme joulutoreja kuten koko matkan kaikissa pysähtymispaikoissamme. Kiitos ja Hyvää Joulua sekä Onnellista uutta vuotta Kristina Cruises -varustamon ja Scylla-varustamon henkilökunnalle.

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Risteilyillä valikoimaa riittää!

Risteilyjen pituus 5-18 pv, matkoja erilaisilla ja persoonallisilla laivoilla, suomeksi tulkattuja retkiä kaikilla risteilyillä, risteilyjä eri puolilla maailmaa.

Kristinan matkanjohtaja:

On risteilyammattilainen, joka hoitaa käytännön järjestelyt Helsingistä alkaen, on matkalla aina ryhmää varten niin laivalla kuin tulkkaamassa Kristina Cruisesin järjestämillä retkillä, risteilee 15-40 matkustajan kanssa.

X