Tervetuloa m/s Infante don Henriquelle!

Print the page

Vuonna 2003 rakennettu m/s Infante don Henrique risteilee pääasiallisesti Douro-joella. Laivassa on 71 hyttiä, jotka majoittavat 142 matkustajaa. Alus tarjoaa mukavan kotoisat puitteet matkanteolle niin hytin kuin yleisten tilojen ja ranskalaisen ruoan osalta.

Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta ja Yhdysvalloista. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s Infante don Henriquella >>

Sivua alaspäin vierittämällä löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Lounge-bar sijaitsee keskimmäisellä kannella. Ravintolasali sijaitsee pääkannella. Laivalla on tilava aurinkokansi kansituoleineen sekä matkamuistomyymälä. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Majoitus

M/S Infante don Henriquen kaikki hytit ovat ikkunallisia. Ylimmän kannen hyttien ikkunat avattavia. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2003
Pituus:
75 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
142
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
71 ulkohyttiä

 

Matkahaku

välimeren risteily
Italian ympäri 

Lähtö 16.3.2017 * 12 pv

Hinta alk. 1 995 € / hlö

Italia – Kroatia – Montenegro – Malta – Ranska

ropax-risteilyt-laatikko

Uutiskirje- ja esitetilaus

Tilaa Kristina Cruises -uutiskirje sähköpostiisi ja esite kotiisi

Tilaa tästä >>

Kristinan risteilyloma on nautintoloma!

Kristina Cruisesin risteilylomalla mikään ei ole pakollista. Sinulla on vain ja ainoastaan lupa nauttia kaikesta. Sinä ansaitset risteilyloman, jossa kaikki on huomioitu.

X