Retket


Risteilyjen käyntikohteissa on mahdollisuus osallistua retkille. Osassa risteilyjä retket sisältyvät jo risteilyhintaan, osaan matkoistamme tarjoamme lisämaksullisia retkiä, jotka edellyttävät vähimmäisosallistujamäärän. Suomalaisryhmälle tarkoitetuilla retkillä paikallisoppaan apuna on KC:n oma matkanjohtaja, joka kääntää opastuksen suomen kielelle. Retkivaraukset ovat sitovia. Kristina Cruises ei korvaa käyttämättömiä retkiä, joten tarkista matkavakuutuksesi kattavuus etukäteen. Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.

Paikallisen oikeuskäytännön mukaisesti on mahdollista, että fyysisesti vaativille tai seikkailutyyppisille retkille osallistuminen saattaa edellyttää henkilökohtaisesti allekirjoitettua vastuuvapaussitoumusta, jonka saat ennen ko. retkeä. Allekirjoitettu vastuuvapaussitoumus on paikallisen matkanjärjestäjän vaatimus.

Pidätämme oikeuden poiketa retkiohjelmasta.

 

 

Matkahaku

Risteilypaketti Kristinan tapaan!

Hintaan sisältyy: lennot, lentokenttäverot, lentokenttäkuljetukset, matkaohjelman mukaiset hotelliyöpymiset, täysihoito risteilyllä (osassa matkoja puolihoito), osassa jokiristeilyjä myös All Inclusive retkiä myöten, Kristina-tapaamiset iltaisin...

X