Matkalippu & lähtöselvitys lennolle


Laskun mukana tullut varauserittely on matkavahvistuksesi. Siitä selviävät kaikki ne palvelut, jotka olet tilannut. Tarkistathan, että päivämäärät, matkustajien nimet ja varatut tuotteet vastaavat varaustasi. Kaikki matkavarausta koskevat toiveet/muutokset tulee ilmoittaa viimeistään 7 arkipäivää ennen matkaa.

Kristina Cruises –matkanjohtaja tai -lentokenttäsaattaja on tavattavissa kaksi tuntia ennen lennon lähtöä Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja avustaa tarvittaessa matkustajiamme lähtöselvityksessä. Matkanjohtajalla on mukanaan ryhmän lentoliput. Lähtöselvitys lentokentällä on tehtävä viimeistään 2 h ennen koneen lähtöä. Tarkemmat ohjeet lähetämme toimintaohjeiden mukana.

Lähtevien ja saapuvien lentojen viimeisimmät aikataulutiedot löytyvät 20 tuntia ennen koneen lähtöä/saapumista Internetistä www.finavia.fi sekä teksti-tv:n sivuilta. Lentokentällä suosittelemme tarkistamaan vielä monitoreista lähtöselvitystä ja lentoa koskevat tiedot.

Matkahaku

Risteilypaketti Kristinan tapaan!

Hintaan sisältyy: lennot, lentokenttäverot, lentokenttäkuljetukset, matkaohjelman mukaiset hotelliyöpymiset, täysihoito risteilyllä (osassa matkoja puolihoito), osassa jokiristeilyjä myös All Inclusive retkiä myöten, Kristina-tapaamiset iltaisin...

X