ROPAX risteily * 4 yötä Hansaristeily Hampuriin

Print the page

Hansaristeily Hampuriin on monipuolinen, ohjelmallinen risteilyloma Itämerellä. Olemme koonneet yhteen sisältörikkaan laivamatkan halki Itämeren ja runsasohjelmaisen vierailupäivän Hampurissa. Matkaa tehdään rennossa tunnelmassa niin merellä kuin maissa ja matkapaketti sisältää myös puolihoitoruokailut laivalla ja Lyypekissä sekä opastetut kaupunkikierrokset Hampurissa. Ja mukana aina KC – matkanjohtaja tuttuun Kristinan tapaan. Tervetuloa mukaan uudenlaiselle Itämeren lomalle!

Matkaohjelma

Lauantai
Kokoontuminen Vuosaaren Hansaterminaalissa (klo 15.00 mennessä). Laiva lähtee kohti Travemündea klo 17.00. Illallinen laivan runsaasta noutopöydästä. Iltaohjelmaa KC-matkanjohtajan seurassa.

Sunnuntai
Päivä merellä. Aamu alkaa herkullisella, rauhassa nautitulla brunssilla. Päivän aikana on tarjolla monipuolista tieto- ja viihdeohjelmaa. Aikaa voi viettää myös laivan saunaosastolla tai vaikkapa hemmottelevan porealtaan lämmössä. Illallinen laivan runsaasta noutopöydästä ja yhteistä iltaohjelmaa KC-matkanjohtajan johdolla. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30, yöpyminen laivalla (ei maihinmenoa). Yhteistä iltaohjelmaa KC-matkanjohtajan johdolla.

Maanantai

Aamiaisen jälkeen linja-auto saapuu noutamaan ryhmämme suoraan laivasta ja lähdemme ajamaan kohti Hampuria. Perillä teemme kaupunkikiertoajelun sekä vesibussilla että linja-autolla. Otamme Hampurin haltuumme! Iltapäivällä jää mukavasti vapaa-aikaa kaupungin keskustassa omatoimiseen tutustumiseen. Mahdollisuus myös lisämaksulliseen retkeen. Illan lähestyessä lähdemme paluumatkalle ja pysähdymme Lyypekkiin. Vapaa-aikaa kaupungilla ja illallinen keskustassa sijaitsevassa perinteikkäässä saksalaisravintolassa  ennen paluuta laivalle (n. klo 22.30).

Tiistai

Päivä merellä. Laiva lähtee kohti Helsinkiä klo 3.00. Aamun runsas brunssi on tarjolla ravintolasalissa. Matkanjohtajamme järjestää mukavaa tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Vaihtelevien valikoimien illallinen on katettu ravintolassa ja sen jälkeen viihdytään KC-matkanjohtajan järjestämän ohjelman parissa.

Keskiviikko

Aamiainen laivalla. Saapuminen Helsinkiin (Vuosaari) klo 9.00 (Maihinnousu n. 45 min saapumisajan jälkeen). Kiitos seurasta, hyvää kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Risteilyhinnat € / hlö

2.4.-21.5.2016

11.6, 20.8.,

27.8. ja 12.11.2016

19.3.2016

3.9 – 3.12.2016

(Ei 12.11)

2hh 1hh   2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 495 635 465 575
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 535 715 499 645
A-luokka, parivuode 16 m² 570 785 535 715
Junior Suite 32 m² 805 760
Owner’s Suite 38 m² 875 830
Lapset (2-15v.) samassa hytissä kahden aikuisen seurassa:
195 € / lapsi

Sama hytti on käytössäsi sekä meno- että paluumatkalla ja voit jättää matkatavarasi hyttiin Saksan vierailupäivän ajaksi. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, sisäpuhelin, TV, wc ja suihku. Sähkö 220V. Laivassa on hissi.

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
  • Puolihoitoruokailut (aamiaiset ja illalliset)
  • Matkaohjelman mukaiset kiertoajelut ja linja-autokuljetukset
  • KC-matkanjohtajan ohjelmat ja palvelut matkan aikana

 Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tämän risteilyn vastuullinen matkanjärjestäjä on Kristina Cruises Oy.

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X