Elben risteilyt

Euroopan yksi tärkeimmistä vesireiteistä oleva Elbe saa alkunsa lounaisosasta Tšekkiä kulkien Saksan läpi ja laskien Pohjanmereen. Yli 1500 kilometriä pitkä Elbe on poikkeuksellisen kaunis jokireitti tarjoten kauniita ja vehreitä maisemia, jotka eivät ole paljon muuttuneet vuosisatojen aikana. Kanavien kautta Elbe yhdistyy myös Berliiniin sekä Itämereen. Elben risteilyillä käyntikohteita ovat muun muassa Martti Lutherin Wittenberg, vehreä Dresden sekä kaunis Magdeburg. Yksi jokiristeilyn kohokohdista on myös Elben hiekkakivivuoret, alueen luonto ja eläimistö sekä upeat goottilaiset linnat ja barokinaikaiset palatsit. Tämän lisäksi Elben alueella tuotetaan paljon viiniä. Elben jokiristeily on oiva tapa nauttia upeista maisemista ja samalla vierailla historiallisissa kaupungeissa jokireitin varrella.

huhtikuu 2017

1.4.2017 Jokiristeily 1 vko alk. 2 295 € Elben risteily Potsdamista Prahaan, m/s Frederic Chopin – OMA LAIVA. Vain 1 hytti enää vapaana!

Potsdam – Wusterwitz – Magdeburg – Wittenberg – Meissen – Dresden – Pirna – Usti – Litomerice – Melnik – Praha Troja – Praha Koe pittoreski Elben laakso ja sen kauniit rantakaupungit, jotka ovat täynnä tuhatvuotista historiaa. Ihaile luonnon kauneutta, … Lue loppuun

Matkahaku

Tilaa KC – uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja uusimmat risteilyvinkit sähköpostiisi.

Tilaa tästä

ropax-risteilyt-laatikko

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X